Friday, June 11, 2010

"ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ"





«ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ»

« ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ … ΚΑΤΗΦΟΡΑ»



Του οικονομολόγου κ. Γεώργιου Ντόνα

========================

Αντιγράφω (από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.romfea.gr) απόσπασμα από την ομιλία παράδοσης, της νεόκοπης Μητρόπολης Κηφισιάς, του τοποτηρητή κ. Νικολάου Χατζηνικολάου, προς τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο κ. Κύριλλο: «Η Ιερά Σύνοδος θεώρησε πως ο καταλληλότερος για να διαποιμάνει αυτήν την Επαρχία ήταν η Σεβασμιότητά Σας. Και ο Θεός δεν παρεμπόδισε αυτή την πράξη και απόφασή της. …».!

Με απλά, δηλαδή, λόγια, αφού η Ι. Σύνοδος εψήφισε και ο Θεός ανέχθηκε, όλα καλά και άγια! τέρμα οι αντικανονικότητες! λύθηκε το Εκκλησιαστικό πρόβλημα, που από το 1974 ταλανίζει την Ελλαδική Εκκλησία! τίποτε πια δεν μας σταματά!

Να την χαίρεσθε τη λογική σας κ. Χατζηνικολάου! Συγχαρητήρια και μάλιστα «μετά πολλών επαίνων»! Αυτό κι αν αποτελεί τρανταχτό επιχείρημα, βγαλμένο από τα χείλη του μεγάλου φωστήρα και φημισμένου επιστήμονα της Ελληνικής Ιεραρχίας! Μπράβο σας και πάλι μπράβοοοο!!!

Αλλά ας σοβαρευθούμε για λίγο οι υπόλοιποι, όσων το μυαλό μας διατηρείται ακόμη στη θέση του και δεν πετάξαμε τον «κοινό νού» στο καλάθι των αχρήστων. Αντιλαμβάνεσθε, πόσο μια τέτοια «λογική» θα βόλευε τους Χίτλερ και τους Στάλιν και τους Μάο όλων των εποχών, και τους επίδοξους μιμητές τους; «Αφού αποφασίσαμε να σφάξουμε τη μισή ανθρωπότητα κι αφού ο Θεός δεν μας παρεμπόδισε, άρα όλα καλά κι όλα ωραία».! Κι όμως, ούτε κι αυτοί οι στιγματισμένοι παγκόσμιοι δολοφόνοι, δεν τόλμησαν να σκεφθούν κάτι τέτοιο! Πρώτα αρνήθηκαν τον Θεό και μετά προχώρησαν στις φρικτές εκκαθαρίσεις και τα φρικαλέα εγκλήματά τους …

Και να που, ο Δεσπότης κ. Χατζηνικολάου (που προβάλλεται από πολλούς ως υποψήφιος για Αρχιεπίσκοπος!), τολμά δημόσια και πανηγυρικά, να διατυπώνει τέτοιο λόγο! Τι να του θυμίσουμε από την Εκκλησιαστική μας Ιστορία; Πόσα ανέχθηκε (και ανέχεται) και δεν παρεμπόδισε (και δεν παρεμποδίζει) ο Θεός μέσα στα δύο χιλιάδες χρόνια Χριστιανισμού κ. Χατζηνικολάου; Από τους σταυρωτές του Υιού Του επί του Γολγοθά, μέχρι και τους φοβερούς ειδωλολάτρες αυτοκράτορες και τους νεώτερους διώκτες σουλτάνους επί Τουρκοκρατίας, τους αντίχριστους σφαγείς του αθεϊσμού, επίσης τους κατά καιρούς μεγάλους αιρεσιάρχες, έως και τους απάνθρωπους εχθρούς αγίων Επισκόπων και λοιπών κληρικών και τόσων άλλων! Ανέχεται ο Θεός και περιμένει την μετάνοια και δίνει τις ευκαιρίες και στους μεγαλύτερους κακούργους και βλάσφημους! Δεν παρεμποδίζει ο Θεός, «κρίμασιν οις οίδε», να αδικούνται και στις μέρες μας ευλογημένοι και άξιοι άνθρωποι (όπως οι δώδεκα, πανθομολογούμενα, Άγιοι Αρχιερείς), από Συνόδους και Εκκλησιαστικές Συναγωγές! Τελευταίος που απέμεινε, ο Σεπτός Μητροπολίτης Αττικής και Μεγαρίδος κ. Νικόδημος, του οποίου σεις κ. Χατζηνικολάου και κάποιοι άλλοι, αντικανονικά κατέχετε την Μητρόπολη. Υπάρχει, όμως, «της δίκης οφθαλμός», από τον Οποίο δεν διαφεύγει καμιά παράβαση, καμιά αλαζονική συμπεριφορά και πολύ περισσότερον το αμάρτημα της “ΥΒΡΕΩΣ”!


No comments:

Post a Comment