Tuesday, September 2, 2014

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ



ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”:

“Σε τρεις ώρες ξεκινάει ο διαθρησκειακός αγώνας για την ειρήνη Αυτήν την στιγμή οι διεθνείς ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο Βατικανό, όπου τους προσκάλεσε ο πάπας πριν το παιχνίδι για την ειρήνη Ανάμεσα τους και ο Μαραντόνα. Επειδή, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πάπας μάλλον δε θα παρευρεθεί ο ίδιος στο ολυμπιακό στάδιο, θα δώσει το μήνυμα του μέσω βίντεο στο στάδιο. 
Σε μια φωτογραφία ο πάπας κρατάει μια ελιά, η οποία θα φυτευτεί στο γρασίδι του γηπέδου, πριν την έναρξη του αγώνα. Δείτε και την πρόσκληση του πάπα για τον Ροναλντίνιο. Νέα μόδα, νέο σήμα για την ειρήνη: Ζωγραφίζουν ένα P στην παλάμη τους, το αρχικό γραμμα για PEACE!”

Ετσι που λέτε! Σκοράρετε για την ειρήνη! Θα είναι εκεί και ο Μαραντόνα! Ποιος αμφιβάλλει τώρα ότι θα επικρατήσει ειρήνη στη Μέση Ανατολή; Αυτό ήταν! Οι διωγμοί των χριστιανών θα αποτελούν παρελθόν με τα πρώτα σουτ, οι Ισλαμιστές δεν θα τρώνε πια τα συκώτια τους, ούτε θα πουλούν τις γυναίκες τους στα σκλαβοπάζαρα. 

Η λύση βρέθημε! Την βρήκε ο "Αγιότατος" Πάπας Φραγκίσκος, "ο επίσκοπος της πρεσβυτέρας αδελφής Εκκλησίας τη Ρώμης". Σουτάρετε και σκοράρετε! Η Αλ Καίντα εξαφανίζεται διαμιάς. Η Μπόκο Χάραμ συλλαμβάνεται αύτανδρον και εγκλείεται στη φυλακή  και το χαλιφάτο της Μέσης Ανατολής καταθέτει τα όπλα και παραδίδεται αμαχητί.

Με αυτόν τον καραγκιόζη κάνουμε διάλογο και ελπίζουμε -όσοι ελπίζουν- ότι θα μας βοηθήσει σε οτιδήποτε.

No comments:

Post a Comment