Thursday, September 4, 2014

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ;


ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πρόσωπο που κατά καιρούς μου στέλλει πληροφορίες που πάντοτε επαληθεύονται στη συνέχεια, με ενημέρωσε για το εξής:

Για να τελεστεί η κηδεία του αντιοικουμενιστή και αντιαιρετικού θεολόγου Νικόλαου Σωτηρόπουλου με τη συμμετοχή έστω και μόνον ενός πρεσβυτέρου, υπήρξε έντονο παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον Σεβ. Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος μετέβη ειδικά στην Αθήνα ώστε διά του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου να μπορεί να απευθύνεται εκ του σύνεγγυς -δηλαδή να διεξάγει proximity talks- με τον Πατριάρχη.

Ο ισχυρισμός του πληροφοριοδότη μου είναι ότι ο Σεβ. Ακαρνανίας έκανε πολλά και επίμονα παρακάλια για να αποδεχτεί τελικά ο Παναγιότατος να κηδέψει τον μ. Σωτηρόπουλο έστω και με ένα ιερέα, επειδή ήθελε να τον θάψει ακήδευτο.!!!

Είναι τόσον εξωφρενική η πληροφορία ώστε δυσκολεύομαι να την πιστέψω παρόλον ότι αυτός που μου την έδωσε -επαναλαμβάνω- γνωρίζει πολύ καλά το εκκλησιαστικό παρασκήνιο και μου έχει δώσει κατά καιρούς πληροφορίες μήνες πριν συμβούν τα γεγονότα που πάντοτε επαληθεύτηκαν στη συνέχεια.

Παναγιότατε! Διαψεύσατε πριν λίγο -και πολύ ορθά πράξατε ασφαλώς- ότι έχετε σχέση με τις κακόβουλες πληροφορίες ότι δήθεν έχετε ανάμιξη με ταινία που αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς. Μπορείτε σας παρακαλούμε να άρετε και αυτόν τον σκανδαλισμό από τη συνείδηση του ποιμνίου σας;

No comments:

Post a Comment