Thursday, September 18, 2014

ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ, ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ



ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ, ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού 
=====

Είναι συνηθισμένο πλέον θέαμα στο Διαδίκτυο, κι όχι μόνο, ο αποκεφαλισμός εχθρών της θρησκείας του Μωάμεθ, που όλοι σχεδόν, την χαρακτηρίζουν λανθασμένα ως “Ισλάμ”. Οσο κι αν πολλοί θέλουν να εθελοτυφλούν και να την χαρακτηρίζουν (άκουσον, άκουσον) θρησκεία φιλειρηνική!!! τα γεγονότα και προ πάντων οι ίδιοι οι οπαδοί της ξέρουν ότι αυτό είναι ένα φρικτό ψέμμα.

Προ ετών, κάποιος γνώριμός μου που του άρεσε, τότε, να περιδιαβάζει τον κόσμο βρέθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας (χώρα με μεγάλο αριθμό μωαμεθανών). Ο γνώριμός μου έπιασε κουβέντα μ’ ένα ντόπιο μωαμεθανό και σκοπίμως τον ρώτησε ευθέως: 

"πες πως εγώ είμαι μωαμεθανός. Αν αποφασίσω να αποστραφώ τον Μωάμεθ, πώς θα αντιδράσετε;"

"Θα σε σφάξουμε", απαντά χωρίς δισταγμό ο άλλος.

Οταν προ εννέα έτων βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη πήγα να επισκεφθώ το σαράι Τόπ Καπί, την έδρα των οθωμανών σουλτάνων. Ο ιερότερος χώρος του ανακτόρου, κατά τους μωαμεθανούς, είναι ο χώρος όπου φυλάσσόνται τα προσωπικά αντικείμενά του, κατά τους οπαδούς του, προφήτη Μωάμεθ. Αυτά ανήκουν δικαιωματικά στον χαλίφη κι όταν οι Οθωμανοί πήραν την Αίγυπτο τον 16ο αιώνα, πήραν και τον τίτλο του χαλίφη που δόθηκε πλέον στο σουλτάνο και κουβάλησαν τα αντικείμενα αυτά στην πρωτεύουσα τους. Από τα αντικείμενα αυτά εντύπωση μου έκανε το τεράστιο σιδερένιο χαντζάρι του Μωάμεθ. Φυσικά ο ιδρυτής της ματοβαμμένης αυτής θρησκείας δεν το είχε για να το φορά στις παρελάσεις. Μ’ αυτό έκοβε κεφάλια! 

Εννοήσατε το οι πάσης φύσεως στρουθοκαμηλίζοντες και δέστε την αλήθεια κατάμματα. Οποιος σφάζει, όποιος διαδίδει τα πιστεύω του Ferro ignique (με το σίδερο και τη φωτιά) με τη λέξη σίδερο το ξίφος εννοεί κι όχι κάποιο ειρηνικό εργαλείο, λ.χ. το υνί από το αλέτρι.

Οσοι επιμένουν ακόμη να οπτασιάζονται και να ζουν σε ψευτικούς κόσμους, με ειρηνικούς και ειρηνόφιλους μωαμεθανούς, που είναι όλο αγάπη για τους ανθρώπους που δεν ασπάζονται την ακανθώδη και ειδωλολατρική θρησκεία αυτών που λατρεύουν τη μαύρη πέτρα της Μέκκας, ας κάνουν τον κόπο να μετροφυλλήσουν το βιβλίο του Κορανίου (που μερικοί το ονομάζουν (άκουσον, άκουσον) “Ιερόν Κοράνιον”!!!).

Ιδού τι γράφει το βιβλίο αυτό, τουτέστιν το Κοράνι: “Αν συναντήσετε τους άπιστους, χτυπήστε τους ως το σημείο που να κάνετε μεγάλες σφαγές. Αλυσοδέστε τους αιχμαλώτους” (Σούρα 47, Η μάχη, 4). 

Πραγματικά οι Μωαμεθανοί στο όνομα της πίστης τους είναι έτοιμοι να κάνουν όλα τα πιο πάνω φιλειρηνικά και φιλάνθρωπα έργα.

Στο ίδιο κεφάλαιο το φιλειρηνικό αυτό βιβλιο (το Κοράνι δηλαδή) διακηρύττει: “Ποτέ δεν θα χαθεί η ανταμοιβή εκείνων που θα πεθάνουν μαχόμενοι για την πίστη” (Σούρα 47, Η μάχη, 5). 

Σας παραξενεύει, φιλειρηνιστές, που οι αιμοδιψείς γενειοφόροι μωαμεθανοί σφάζουν στις ερημιές της Μέσης Ανατολής όποιον βρουν μπροστά τους; Τι να κάνουν αφού αυτό είναι το εισιτήριο για το Τζιέννετ (τον μωαμεθανικό παράδεισο); Πέστε τους ότι κάνουν λάθος διότι ο μωαμεθανισμός είναι θρησκεία που προάγει την ειρήνη και την κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων.

Αλλη παραπομπή εκ του “Ιερού Κορανίου” ακούσατε: “Θα σας καλέσουμε να πολεμήσετε εναντίον ενός ισχυρού καί φιλοπόλεμου έθνους. Θα το πολεμήσετε ώσπου να ασπασθεί το Ισλάμ και τότε θα έχετε την ευδαιμονία για την πληρωμή της υπακοής σας. Αν αρνηθείτε να βαδίσετε, όπως το κάνατε κιόλας, να περιμένετε τη θειική εκδίκηση” (Σούρα 48, η νίκη, 16). 

Ο Αλλάχ, σαν τον φοβερό θεό Μολώχ και την λυσσασμένη θεά Κάλι των Ινδουιστών θέλει να χύνεται αίμα, ανθρώπινο αίμα.

Οποιος παραβαίνει τη θεική εντολή (Θεός φυλάξει) να περιμένε πλήθος συμφορές από τον πολεμοχαρή Αρη, συγγνώμην τον Αλλάχ ηθελα να πω.

Προχωράμε. 

“Ιερού Κορανίου” το ανάγνωσμα:

“Νομίζετε ότι όσοι φέρνουν νερό στους ταξιδιώτες ή επισκέπτονται τους ιερούς τόπους έχουν ίση άξια με τον πιστό που υπερασπίζεται την πίστη με το όπλο στο χέρι”; (Σούρα 9, η μεταστροφή, 19).

Τύφλα να έχουν οι χατζήδες που ταλαιπωρούνται στην έρημο για να επισκεφτούν τη Μέκκα. Αύτη εστίν η πρώτη και μεγάλη εντολή: "Σφάξτε!".                                                                                                        Αλλην περικοπή ακούσατε (εκ του “Ιερού Κορανίου” φυσικα): “Οσοι πιστεύουν στον Αλλάχ και την έσχατη μέρα δεν θα σου ζητήσουν να τους απαλλάξεις. Θα θυσιάσουν τα πλούτη τους και θα χύσουν το αίμα τους για την υπόθεση του Αλλάχ" (Σούρα 9, η μεταστροφή, 44).

Κλείνω παραθέτοντας ένα ακόμη κορανικό χωρίο: “Νέοι και γέροι βαδίστε στη μάχη και θυσιάστε τα πλούτη σας και τη ζωή σας για την υπεράσπιση της πίστεως” (Σούρα 9, η μεταστροφή, 41). 

Ολοι αυτοί που δίνουν αφειδώς συγχωροχάρτια στους αιμοχαρείς γενειοφόρους του Μωάμεθ καλό είναι να έχουν υπ’ όψιν τους κι αυτό που είπε ο μακαριστός πρεσβύτερος Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, πραγματικός ειδήμων για το μωαμεθανισμό, λίγο πριν από την κοίμησή του: “Το μεγαλύτερο προβλημα του 21ου αιώνος θά είναι το Ισλάμ”.

No comments:

Post a Comment