Friday, September 26, 2014

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΣΜΠΩΛ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!!!




ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΣΜΠΩΛ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Τηλέγραφος” από το Coolnews:

“Είπαμε, αυτός ο Πάπας είναι διαφορετικός. Και το απέδειξε για μια ακόμη φορά όταν παρά τα 77 του χρόνια βγήκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου κι έκανε σαν μικρό παιδί. Ο λόγος; Παρακολούθησε μια επίδειξη μπέιζμπολ το οποίο αγαπά εκτός από το ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή προκάλεσε τον παίκτη να του πετάξει το μπαλάκι. Οι περισσότεροι ήταν σίγουροι πως ο Πάπας Φραγκίσκος δεν θα καταφέρει να το πιάσει αλλά ο Ποντίφικας τους διέψευσε όλους για μια ακόμη φορά.”

Δεν ξέρω ποιούς εξέπληξε με τη συγκεκριμένη του ενέργεια ο Πάπας Φραγκίσκος, αλλά σίγουρα όχι τον υπογράφοντα το άρθρο.

Στην προκειμένη περίπτωση ο "Αγιος Πατέρας", ο “άγιος αδελφός” του Παναγιότατου, απέδειξε -για μια ακόμη φορά- τη φαιδρότητα και το πνεύμα εκκοσμίκευσης που τον διακρίνουν.

Είναι γνωστόν ότι τυγχάνει φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και ότι πηγαίνει ακόμη και σε γήπεδα για να παρακολουθήσει αγώνες.!!!

Τώρα με το Μούντιαλ καθόταν να δει τους αγώνες στην τηλεόραση με τον Ομότιμο Πάπα Βενέδικτο, ενώ πρόσκληση να παρακολουθήσει μαζί τους αγώνες του απηύθυναν και οι Ελβετοφρουροί.!!!

Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Ιησουίτης έχει το ίδιο πάθος για το μπέισμπωλ.

Αλλο που δεν θέλαμε να ακούσουμε για να τον αντιπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Εννοείται ότι ο "Αγιος Πατέρας" μετέρχεται τέτοιες ενέργειες για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τα φοβερά σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα του Βατικανού και ιδιαίτερα από τα κατορθώματα του παπικού νούτσιου που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό για τη συμμετοχή του σε παγκόσμιο δίχτυο παιδεραστίας.

Με αυτόν τον άνθρωπο διαλεγόμεθα και ελπίζουμε ότι θα τον φωτίσει ο Θεός να αποπτύσει τις πλάνες του και να βαπτιστεί για να γίνει μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας.!!!

No comments:

Post a Comment