Sunday, April 1, 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΚΚΡΑΣ


ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ

___________


Πατριαρχείον Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Ιερά Μητρόπολις Ακκρας, Ημερολόγιο 2012, σσ. 64.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Εξαιρετικής εκτυπωτικής καλαισθησίας ημερολόγιο στο οποίο παρατίθενται πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την ιεραποστολή στον κόσμο σήμερα και δη στην Ιερά Μητρόπολη Ακκρας.


Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο επειδή μέσω ενός ημερολογίου μας έφερε τόσο κοντά στο έργο της ιεραποστολής που επιτελείται στην Αφρικανική ήπειρο.


Συγχαίρουμε εκ μέσης καρδίας την προσπάθεια ευαγγελισμού των εθνών και προσευχόμαστε ο Κύριος να φωτίζει τους ιεραποστόλους μας στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο να μεταλαμπαδεύουν το φως της Ορθόδοξης Πίστης.


Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη του ημερολογίου για τον γράφοντα ήταν η διαπίστωση ότι μεταξύ των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως Ακκρας συγκαταλέγεται πλειάδα προσωπικών μου φίλων, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες στην ιεραποστολή.


Ο Αγιος Θεός να ανταμείψει όλους όσους εργάζονται τόσο αθόρυβα και τόσο αποτελεσματικά για τη δόξα του Χριστού μας.


Το Ημερολόγιο κοσμείται με πλήθος καλαίσθητες φωτογραφίες που βοηθούν τον αναγνώστη του να έρθει σε στενή επαφή με το έργο της Μητροπόλεως.


Συγχαίρουμε θερμά όλους όσους ευαγγελίζονται τον Κύριο στα έθνη, όσους συνδράμουν ως συνεργάτες την προσπάθεια και όσους υποστηρίζουν υλικά και με τις προσευχές τους το έργο.

No comments:

Post a Comment