Wednesday, April 18, 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ;



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Λοιπόν;

Εξακολουθούν ακόμη να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν υπερβολικούς τους φόβους όσων είναι εναντίον του ηλεκτρονικού φακελλώματος;

Υπάρχει άνθρωπος που εμπιστεύεται όσους μας διαβεβαιώνουν ότι η “Κάρτα του πολίτη” δεν θα εκδοθεί;

Οτι η ελευθερία του ανθρώπου δεν θα βρεθεί σε απίστευτα δεινή θέση;

Οτι δεν συντρέχει λόγος να ανησυχούμε;

Οτι ο π. Παίσιος και ο π. Επιφάνιος που μας έλεγαν ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν εξαιτίας του ηλεκτρονικού φακελλώματος δεν τα ήξεραν καλά και ότι εμείς αρκούμαστε στις διαβεβαιώσεις των ΓΑΠ, Ραγκούση και Δένδια και του Ιωάννη Καρδάση (ψευδώνυμο του σατανικού και σοβαρά παρανοικού Αρχιμανδρίτη Μελέτιου Βαδραχάνη) του ειδικού "μπαρκοντολόγου" και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, επειδή αν ανησυχούμε αυτό σημαίνει ότι είμαστε “γραφικοί” και “εσχατολογιστές;”

Ας ρίξουν μια ματιά στις μόλις εξαγγελθείσες “δημοκρατικές” απαιτήσεις της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμιου - Τσολάκογλου για να αντιληφθούν με ποιο τρόπο φαλκιδεύεται η ελευθερία του ανθρώπου με τα δεσμά της ηλεκτρονικής φυλακής.

Παραθέτουμε στη συνέχεια απόσπασμα από το σχετικό κείμενο του ιστολογίου “Κλασσικοπερίπτωση” που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Του ιστολογίου “Κλασσικοπερίπτωση”
___________

Εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουν οι επισκέπτες της “Κλασσικοπερίπτωσης” μαζί με δεκάδες χιλιάδες επώνυμους Έλληνες κάνουμε αγώνα εναντίον μιας παγκόσμιας τυρρανικής δικτατορίας, που στην Ελλάδα την πρωτογνωρίσαμε με τα ονόματα "ΑΜΚΑ", "ηλεκτρονική διακυβέρνηση", "κάρτα υγείας", "κάρτα μετανάστη", "ηλεκτρονική συνταγογράφηση", "φοροκάρτα", "ενιαίο ψηφιακό εθνικό ληξιαρχείο", "Κάρτα του Πολίτη".

Όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα που περιβάλλουν τώρα πιά και την...προσπάθεια "επανίδρυσης" και "κάθαρσης" ενός καταχρεωμένου επί τούτου) κράτους, εκ μέρους των δωσιλόγων της παρούσας δοτής συγκυβέρνησης, δεν είναι παρά τμήμα των εντολών της "ανώτατης διοίκησης" των κατοχικών δυνάμεων.

Αφού λοιπόν διά των δωσιλόγων της κατοχικής κυβέρνησης παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ η εθνική μας κυριαρχία στα χέρια των ξένων επικυρίαρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σειρά είχε και η παράδοση της ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών στην διαχείριση της ντόπιας και ξένης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Αυτό το μισάνθρωπο και άρα αντίχριστο έργο, θα ολοκληρωθεί βεβαίως με την επιβολή της προαναγγελθείσης "Κάρτας Του Πολίτη", ωστόσο οι υποδομές ήδη λειτουργούν και τα επιτελεία βιάζονται να αρχίσουν το μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Είδαν ότι ο κόσμος έδειξε απροθυμία να χρησιμοποιήσει τη φοροκάρτα, της οποίας η χρήση μέχρι στιγμής είναι προαιρετική, και έχοντας τον "αέρα" ενός έτσι κι αλλιώς δικτατορικού καθεστώτος, διέταξαν όσους διατηρούν βάσεις δεδομένων με στοιχεία που αφορούν την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή, να τα παραδώσουν στο Υπ. Οικονομικών για...περαιτέρω επεξεργασία.

Το πρόσχημα αυτή τη φορά ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής, πράγμα που έχουν αποδείξει παντοιοτρόπως ότι δεν τους ενδιαφέρει παρά μόνο στο επίπεδο του εντυπωσιασμού, είτε με θεατρικές συλλήψεις φοροφυγάδων που μετά τους αφήνουν ελεύθερους είτε της εξόντωσης των μικρομεσαίων που στέκονται εμπόδιο στα υπερκέρδη των "μεγάλων".

Ο στόχος λοιπόν δεν είναι προφανώς ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Κοντομηνάς, ο Μπόμπολας και οι άλλοι "εθνικοί ευεργέτες", αλλά ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, η Ελένη, η Βασιλική, ο Παναγιώτης και όλοι εμείς που πρέπει να ζήσουμε σαν ραγιάδες για να ζήσουν αυτοί καλύτερα και πλουσιώτερα.

Δείτε λοιπόν την καινούργια διαταγή της κομαντατούρας και θαυμάστε τον τρόπο που κτίζουν γύρω μας τον ηλεκτρονικό φράχτη της νέας ψηφιακής δικτατορίας:

Θα ελέγχουν κάθε συναλλαγή μας!
Θα έχουν πρόσβαση παντού!
Θα γνωρίζουν μέχρι και τα κυβικά νερού που καταναλώνει ένα νοικοκυριό.
Στο TAXIS αναλυτικά στοιχεία για δάνεια, πιστωτικές κάρτες, καταθέσεις, μετοχές κτλ.
Τα στοιχεία θα ζητηθούν αναδρομικά από το 2010.


ΠΗΓΗ:

Ορθόδοξο Παρατηρητήριο,

Κλασσικοπερίπτωση

No comments:

Post a Comment