Monday, April 9, 2012

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ - "ΕΡΩ", ΤΕΥΧΟΣ 9


ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ

__________


"Ερώ", Ιανουάριος - Μάρτιος 2012, Περιοδικό Κέντρου ενότητος και μελέτης - προβολής των αξιών μας, Τεύχος 9, σσ. 127.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

================


Κάθε τεύχος του περιοδικού “Ερώ”, που μας στέλλει το “Κέντρο Ενότητος και μελέτης - προβολής των αξιών μας”, είναι πάντοτε πρόξενος μεγάλης χαράς.


Με το τεύχος 9 του λίαν αξιόλογου περιοδικού “Ερώ” οι υπεύθυνοι της έκδοσης έδειξαν ότι η παρουσία τους στις χριστιανικές περιοδικές εκδόσεις βρίσκεται σε αξιοζήλευτη θέση.


Εντυπωσιάζουν η μοναδική καλαισθησία της έκδοσης, ο πλούτος των θεμάτων, η σωστή ταξινόμηση της ύλης σε ενότητες, το πλήθος των συνεργατών που δίνουν συμβολές και η αγάπη και η αφοσίωση της όλης έκδοσης για την πίστη, την πατρίδα και τον πολιτισμό του λαού μας.


Διαβάζεις το περιοδικό από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να πλήξεις και χωρίς να νιώσεις ότι ασχολείται με θέματα ανούσια που ενδιαφέρουν λίγους.


Τόση αρχοντιά της έκδοσης μέσα στο γενικό κλίμα της άνευ προηγουμένου οικονομικής κρίσης προβληματίζει θετικά και αναπτερώνει τις ελπίδες για το μέλλον.


Πάνω από όλα με εντυπωσιάζει ότι η συντακτική επιτροπή του περιοδικού κατορθώνει σε κάθε τεύχος να απευθυνθεί σε δεκάδες συγγραφείς για να δώσουν με τη συμβολή της γραφίδας τους την αξία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας.


Συγχαίρουμε την λίαν αξιέπαινη προσπάθεια και παρακαλούμε το Χριστό να κρατά στην ταπείνωση τους καλούς μας φίλους που εργάζονται τόσο συστηματικά και τόσο αποδοτικά για τη δόξα της Εκκλησίας Του.

2 comments:

  1. To κείμενό σας δημοσιεύτηκε και εδώ: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2012/04/9.html

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΙΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ReplyDelete