Wednesday, April 18, 2012

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ, "Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ", ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 85



ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ
__________
"Ο Φάρος της Τήνου", Ετος πεντηκοστόν δεύτερον, Νέα περίοδος Αριθμ. φύλλου 85, Ιδιοκτήτης - Εκδότης - Διευθυντής Στυλιανός Λαγουρός, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2011, σσ. 4.
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================
Διμηνιαία εφημερίδα της Τήνου που διευθύνει και εκδίδει ο γνωστός εκδότης κ. Στυλιανός Λαγουρός.
Περιέχει πλήθος πληροφορίες για το αγιασμένο νησί της Τήνου και πολλά σχόλια, επιστολές και ειδήσεις εναντίον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β΄για τα πολυαρχιερατικά πανηγύρια - και όχι μόνον - που αρέσκεται δυστυχώς συνεχώς να επιδίδεται.
Ας ελπίσουμε ότι ο Σεβασμιότατος τώρα που διαπιστώνει την καθολική αποδοκιμασία της επικοινωνιακής τακτικής του, να τερματίσει τα πολυαρχιερατικά και άλλα παρατράγουδα και να συμπεριφέρεται με περισσότερη σεμνότητα όπως αρμόζει σε ορθόδοξο επίσκοπο.
Ο κ. Στυλιανός Λαγουρός εκδότης του εξαίρετου περιοδικού “Χριστιανική Βιβλιογραφία” και υπεύθυνος των εκδόσεων “Τήνος” προσφέρει πολλά στην Εκκλησία και στην πατρίδα μας.
Προσευχόμαστε ο Κύριος να τον φωτίζει και να τον ενισχύει σε κάθε του βήμα.

1 comment:

  1. Ο κ. Στυλιανός Λαγούρος πολλές φορές με την γεμάτη χολή γραφίδα του εις την Χριστιανική Βιβλιογραφία εναντίον της Διοικούσας Εκκλησίας προξενεί τον κολασμό των πιστών.

    ReplyDelete