Thursday, April 19, 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο "ΝΕΩΚΟΡΟΣ" ΤΗΣ "ΡΟΜΦΑΙΑΣ"


ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο “ΝΕΩΚΟΡΟΣ” ΤΗΣ “ΡΟΜΦΑΙΑΣ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========


Ο ανεκδιήγητος "Νεωκόρος" του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Ρομφαία” ξαναχτύπησε.


Οι καταγγελίες του αυτή τη φορά είναι μεν σοβαρές (for a change!), επειδή παρουσιάζει κάποιο ηλικιωμένο Μητροπολίτη, όχι απλά να υποστηρίζει το Μνημόνιο, αλλά και να θέλει πιο αυστηρά μέτρα.!!!


Ως εάν αυτά που λήφθηκαν να μην είναι αρκετά.!


Δυστυχώς ο “Νεωκόρος” εξακολουθεί την ίδια “κατινίστικη” τακτική. Κάνει καταγγελίες ανώνυμες, οι οποίες φυσικά δεν λαμβάνονται υπόψη από κανένα.


Πολλοί ούτε καν υποψιάζονται ποιος είναι αυτός ο Μητροπολίτης στον οποίο αναφέρεται ο "Νεωκόρος", πολλώ μάλλον δεν είναι σε θέση να σχολιάσουν την αναφορά του “Νεωκόρου”.


Αν συνεχίσει ο “Νεωκόρος” την ίδια τακτική εισηγούμαστε να μετονομασθεί σε “κυρά Κατίνα” των εκκλησιαστικών ιστολογίων.


Σαν δεν ντρέπεται όποιος και να είναι!


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ!


Του Νεωκόρου

============


Άφωνοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση που έγινε στην Πελοπόννησο ακούγοντας τον Μητροπολίτη τους να είναι βασιλικότερος του βασιλέως για την ακρίβεια να υπερασπίζεται φανατικά τα μέτρα της τρόικας!


Σε διάλογο που είχε ο τοπικός (και ηλικιωμένος) ιεράρχης με τον δήμαρχο της περιοχής ο μητροπολίτης χαρακτήρισε τα σκληρά μέτρα που επιβάλλονται στον κόσμο όχι μόνο... απαραίτητα, αλλά και μη επαρκή!


"Χρειάζονται και άλλα μέτρα" έλεγε ο Μητροπολίτης, κάνοντας όσους ήταν παρόντες στην εκδήλωση να μην πιστεύουν στ' αυτιά τους.


Ο μητροπολίτης πιο ανάλγητος ακόμη και από τους ευρωπαίους τεχνοκράτες!


Ο λαός της περιοχής είναι εξαντλημένος και ο Μητροπολίτης, έλεγαν, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του ζητώντας περισσότερα και σκληρότερα μέτρα για το καλό του τόπου...


Ο τόπος μπορεί να σωθεί, ο λαός του όμως σίγουρα όχι, αν συνεχίσουμε έτσι, έλεγε αυτόπτης μάρτυρας των όσων ανερυθρίαστα υπερασπιζόταν ο "τροϊκανός" μητροπολίτης.


No comments:

Post a Comment