Tuesday, January 24, 2012

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", ΕΝΩ Ο ΑΧΡΙΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!





ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΝΩ Ο ΑΧΡΙΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

================


Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι η οικουμενιστική αυθάδεια των Σέρβων ιεραρχών έχει ξεπεράσει κάθε όριο.


Αυτή τη στιγμή ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχριδών βρίσκεται φυλακισμένος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας εντελώς παράνομα και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες σε κελλί με πολλούς κακούργους.


Την ίδια ώρα οι Σέρβοι οικουμενιστές κληρικοί δεν έχουν κανένα δισταγμό να συμπροσεύχονται με τους εκπροσώπους της σχισματικής “Εκκλησίας της Μακεδονίας” με την εμμονή της οποίας ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης ρίχθηκε στις φυλακές με ανύπαρκτο κατηγορητήριο και χαλκευμένες κατηγορίες.


Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”: “Στο Ζάγκρεμπ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, στα πλαίσια της εβδομάδας παγκόσμιας προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα πραγματοποιήθηκε συμπροσευχή στον ενοριακό Ρωμαιοκαθολικό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Συμπροσευχήθηκαν Ορθόδοξοι, Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες, σχισματικοί ψευτομακεδόνες, Βούλγαροι Ορθόδοξοι, Βαπτιστές, και Πεντηκοστιανοί. Όπως δήλωσε ο Ρωμαιοκαθολικός “Επίσκοπος” Gorski : Ono što nas povezuje veće je od onoga što nas razdvaja «Αυτά που μας ενώνουν είναι μεγαλύτερα από αυτά που μας χωρίζουν».


Τι ωραία! Λιγότερα τους χωρίζουν τους Σέρβους ιεράρχες από τους Παπικούς και τους σχισματικούς ψευδομακεδόνες από ότι με τον μαρτυρικό Αρχιεπίσκοπο Αχριδών Ιωάννη.!!!


Τι να πει κανείς;


Πραγματικά χάθηκε κάθε έννοια ντροπής!


Αυτή η εβδομάδα συμπροσευχών για την ενότητα των χριστιανών (γράφε εβδοαμάδα καταπάτησης των Ιερών Κανόνων, σκανδαλισμού των πιστών και εμπέδωσης του “λαικού Οικουμενισμού”, δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πολλών ανθρώπων τις διάνοιες.


Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι οι πράξεις τους τους βαθμολογούν με βαθμό απροβίβαστο.

No comments:

Post a Comment