Sunday, March 5, 2017

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΟΛΗ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΟΛΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Ιδιωτική Οδός”, άρθρο, που υπογράφει -υπογραμμίζουμε το υπογράφει- ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, και το οποίο επιγράφεται “Εκτός Εκκλησίας οι κληρικοί της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Ζήσης και Νικόλαος Μανώλης.”

Το άρθρο είναι γραμμένο κυριολεκτικά με χολή. Ούτε που κρύβει ο συντάκτης του την απύθμενη χαιρεκακία του επειδή ελπίζει ότι οι π. Θεόδωρος Ζήσης και π. Νικόλαος Μανώλης θα καθαιρεθούν επειδή αποτειχίστηκαν για τις κακόδοξες αποφάσεις της Συνόδου της Κρήτης.

Ακόμη χειρότερα! Ο συντάκτης του άρθρου προκαλεί τους γνωστούς αντιοικουμενιστές κληρικούς π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και π. Πέτρο Χίρς, καθώς επίσης τους συνεργάτες του Γραφείου επί των αιρέσεων της Μητροπόλεως Πειραιώς (παρόλον ότι δεν τους κατονομάζει εικάζω ότι εννοεί τους π. Παύλο Δημητρακόπουλο και π. Άγγελο Αγγελακόπουλο) να αποτειχιστούν, για να δοθεί η ευκαιρία στους Οικουμενιστές να τους εξοντώσουν και να τους βγάλουν εκτός μάχης.

Σε κάθε περίπτωση το όντως απαράδεκτο αυτό άρθρο είναι κατά τούτο χρήσιμο: Είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων των Οικουμενιστών, οι οποίοι ανέκαθεν επιδίωκαν να εξωθήσουν σε αποτείχιση τους αντιοικουμενιστές κληρικούς επειδή έτσι θα τους δοθεί η ουρανόπεμπτη ευκαιρία να τους καθαιρέσουν, να τους απομονώσουν και να τους διώξουν από τα πόδια τους.

Αφήνω στην κρίση κάθε εχέφρονος ανθρώπου, που αγαπά τον Χριστό και την Εκκλησία, να κρίνει τη στάση του συντάκτη του άρθρου. 

Ας διερωτηθεί, ο καλός αναγνώστης, αν το άρθρο διακρίνεται για χριστιανικό ήθος ή αν πρόκειται για καννιβαλικό κείμενο που εξωθεί τους αγωνιστές κληρικούς να αποτειχιστούν για να οδηγηθούν σε καθαίρεση και σχίσμα.

Αλλά γιατί να κοροιδευόμαστε; Τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς από τους Οικουμενιστές;

No comments:

Post a Comment