Wednesday, December 7, 2016

ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στις 7 Δεκεμβρίου του 1965 έγινε μια μεγάλη προδοσία από τον Μεγάλο Αποστάτη της πίστης μας Πατριάρχη Αθηναγόρα και τους ομόφρονές του.

Ήρθησαν τα αναθέματα Ορθοδοξίας και Παπισμού του 1054 επί Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Μιχαήλ Κηρουλαρίου.

Έκτοτε εγκαινιάσθηκε μια οικουμενιστική φρενίτιδα που σαρώνει στο πέρασμά της κάθε ορθόδοξη ικμάδα και δεν λέγει να κοπάσει με τίποτα. Αντίθετα συνεχώς γιγαντούνται και κορυφώθηκε με τη Σύνοδο της Κρήτης.

Προσβλέπουμε προς εκείνη την ευλογημένη ημέρα που η Ορθοδοξία εν Συνόδω θα καταδικάσει τον Οικουμενισμό ως αίρεση, θα αναθεματίσει τους πρωτεργάτες του (Μεταξάκη, Αθηναγόρα, Κοκκινάκη, Μελίτωνα Χατζή, Ιάκωβο Κουκούζη, Δαμασκηνό Παπανδρέου κτλ.) και θα καθαιρέσει τους κορυφαίους εν ζωή οικουμενιστές.

Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Γνωρίζουμε ότι οι Οικουμενιστές έχουν το επάνω χέρι. Κατόρθωσαν με τη Σύνοδο της Κρήτης να δώσουν συνοδικό κύρος στην πλάνη τους, ενώ οι αντιστάσεις προέρχονται βασικά μόνον από δύο Εκκλησίες: Της Βουλγαρίας και της Γεωργίας και από πολλούς μεμονωμένους επισκόπους πρεσβυτέρους, διακόνους, μοναχούς και λαικούς σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Ο Θεός, όμως, είναι μεγάλος. Στα πανσθενουργά χέρια Του βρίσκεται η πορεία της Ιστορίας και η ζωή της Εκκλησίας. Γι’ αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έλθει εκείνη η μέρα που ο Οικουμενισμός θα καταδικαστεί συνοδικά και τα ονόματα των πρωτεργατών του θα προστεθούν στα αναθέματα της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

No comments:

Post a Comment