Thursday, December 22, 2016

ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ, «ΑΠΙΣΤΟΙ» ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ, «ΑΠΙΣΤΟΙ» ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Η στατιστική των αριθμών μας προσγειώνει ακόμη μια φορά στην αδυσώπητη πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στη δολοφονική μανία των αιμοδιψών και αιμοχαρών οπαδών του Μωάμεθ, που τρομάζει και προβληματίζει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. 

Κατά το Δεκέμβρίο του 2016, ΜΟΝΟ μεταξύ της 10ης και 16ης του μηνός, έχουμε παγκοσμίως 44 τρομοκρατικές επιθέσεις Μωαμεθανών, με αποτέλεσμα 449 συνάνθρωποί μας να δολοφονηθούν εν ψυχρώ και 360 να τραυματισθούν (thereligionofpeace.com). 

Ιλιγγιά ο νους του ανθρώπου όταν συνειδητοποιήσει ότι: από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι σήμερα οι Μωαμεθανοί οργάνωσαν κι εκτέλεσαν 29995 τρομοκρατικές επιθέσεις παγκοσμίως!!! Οι αθεράπευτα ρομαντικοί κι αιθεροβάμονες εξανίστανται λέγοντας: -Μα δεν είναι όλοι οι Μωαμεθανοί τρομοκράτες! Κι όμως! Κάθε Μωαμεθανός έχει υποχρέωση να συμμετέχει στον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ). Διότι κάθε «άπιστος» δεν θα κληρονομήσει (πάντα κατά το Μωάμεθ) απλώς την κόλαση (Τζιαχαννόμ). Πρέπει να εξοντωθεί από το πρόσωπο της γής! Το ίδιο ισχύει και για κάθε Μωαμεθανό που γίνει Χριστιανός ή ασπασθεί οιανδήποτε άλλη θρησκεία! Γι’ αυτό όλες οι χώρες που δεν βρίσκονται υπό την κυριαρχία των Μωαμεθανών ονομάζονται Νταρ ουλ Χαρμπ (Οίκος του Πολέμου). Το τζιχάντ το επιβάλλει το «ιερόν Κοράνιον» (Σούρα 47,Σούρα 9 κ.ο.κ.), η πάραδοση του Μωάμεθ (Χαντίθ) και η πρακτική των Μωαμεθανών από το 622 μ.Χ. άχρι του νυν. 

Πότε θα ξυπνήσουν από το λήθαργο οι θολοκουλτουριάρηδες και οι πάσης φύσεως εγκληματικά άσχετοι που κτίζουν το τζαμί του Βοτανικού; Δεν καταλαβαίνουν ότι το λάκκο του Έθνους είναι στην πραγματικότητα που σκάβουν;

No comments:

Post a Comment