Wednesday, March 25, 2015

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ



Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Με μεγάλη ανακούφιση και ασυγκράτητη χαρά πληροφορούμαστε τις στρατηγικές ήττες που υφίστανται οι Μωαμεθανοί σε δύο μέτωπα: Στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή όπου η Μπόκο Χάραμ και το Χαλιφάτο -εγκληματικές και τρομοκρατικές οργανώσεις με την όλη τη σημασία των όρων- δέχτηκαν βαρύτατα πλήγματα τις τελευταίες μέρες.

Στο παρελθόν αναφέραμε -κατ’ επανάληψη- ότι οι Μωαμεθανοί κατανοούν μόνον μία γλώσσα: Αυτή της στρατιωτικής ισχύος. Όταν αντιλαμβάνονται ότι είναι στρατιωτικά ανίσχυροι συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Όταν νιώθουν ότι υπερτερούν στρατιωτικά γίνονται θηρία ανήμερα.

Εκφράζουμε, λοιπόν, τη χαρά μας επειδή αυτό έγινε ευρύτερα κατανοητό και οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις τις τελευταίες μέρες δέχτηκαν ανελέητα πλήγματα από τις επειχειρήσεις χερσαίων δυνάμεων που υποστηρίζουν η αεροπορία και το πυροβολικό.

Ευχόμαστε ότι οι επιθέσεις εναντίον των δύο αυτών τρομοκρατικών οργανώσεων θα ενταθούν στο έπακρο και ότι θα εξοντωθούν όλα τα μέλη τους.

Όσοι πρεσβεύουν ότι οι Διαθρησκειακοί Διάλογοι είναι αξιόπιστο μέσο κατευνασμού των Μωεμαθανών προκαλούν τρανταχτά γέλια σε κάθε σώφρονα άνθρωπο.

Οι Διαθρησκειακοί Διάλογοι με τους Μουσουλμάνους είναι ότι πιο φαιδρό μπορεί να υπάρξει και ευτυχώς φαίνεται ότι όλοι άρχισαν να το συνειδητοποιούν.

No comments:

Post a Comment