Saturday, March 14, 2015

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ




ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στη Romfea.gr:

“Άφωνος άφησε τους πάντες ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σχολείο του Αγίου Βασιλείου που βρίσκεται στην περιοχή Οντίντσοβο.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος όταν επισκέφθηκε μια τάξη Δημοτικού δεν κάθισε στην καρέκλα του Δασκάλου, αλλά κατευθύνθηκε προς τα θρανία και έκατσε δίπλα από έναν μαθητή.”

Πολύ χαριτωμένο. Το παιδάκι αισθάνθηκε τον Μακαριότατο Μόσχας ως συμμαθητή του και με την απλότητα που διακρίνει τα παιδάκια πήγε να του εξηγήσει πώς ανοίγει το τάπλετ.

Έτσι είναι τα παιδάκια! Άγγελοι καλωσύνης και αθωότητας και ορθότατα πράττει ο Πατριάρχης Ρωσίας που βρίσκεται δίπλα τους με στοργή.

Αυτά είναι πολύ ωραία και τα επαινούμε θερμά και υικά εκ μέσης καρδίας.

Αναμένουμε παράλληλα τον Πατριάρχη Ρωσίας να υψώσει το ανάστημά του για να μπει φραγμός στα σχέδια του Οικουμενισμού και των νεωτερισμών.

Ιδιαίτερα τώρα, με την ευκαιρία της σύγκλησης της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας, έκαναν απειλητική την παρουσία τους πολλές νεωτεριστικές τάσεις που οδηγούν την Εκκλησία σε πλήρη εκκοσμίκευση, ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει επιδίωξη να νομιμοποιηθούν οι οικουμενιστικοί ακροβατισμοί. 

Πολύ πονούμε επειδή η Εκκλησία της Ρωσίας δεν έχει δυστυχώς λευκό οικουμενιστικό μητρώο, ενώ μπορεί να φράξει τον δρόμο του Οικουμενισμού και των νεωτερισμών αρκεί να συναισθανθεί το χρέος της έναντι της Ορθοδοξίας.

No comments:

Post a Comment