Saturday, March 21, 2015

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΣΕΒ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ;



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΣΕΒ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Τις τελευταίες μέρες εξαιτίας των αποκαλυπτικών άρθρων του Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Θρόνου π. Ιωάννη Χρυσαυγή και προπαντός του Σεβ. Μητροπολίτη Ζιμπάπουε κ. Σεραφείμ έντρομοι οι πιστοί διαπιστώνουν ότι τεκτονικοί σεισμοί ταρακουνούν τα παρασκήνια της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου.

Πλην όμως οι δύο γνωστοί και μη εξαιρετέοι αντιπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος στις προσυνοδικές Διασκέψεις Σεβ. Μητροπολίτες Δημητριάδος Ιγνάτιος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος επέβαλαν ασφυκτική σιωπή αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Πανορθόδοξο Σύνοδο.

Και όχι μόνον κρατούν εκ κρυπτώ και παραβύστω τα τεκταινόμενα ενώ είναι λίαν σοβαρά θέματα, αλλά και δεν ενημέρωσαν καν τους ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα συμβάντα.

Μπορούμε να μάθουμε γιατί;

Για ποιο λόγο οι πιστοί για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει πρέπει να ανατρέχουν σε όσα απεκάλυψαν οι εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Αλεξανδρείας, αλλά όχι οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος;

Δυστυχώς! Με την ανοχή ή ίσως και με την καθοδήγηση του διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου επιδιώκεται η διά της υφαρπαγής και του δόλου υιοθέτηση οικουμενιστικών και νεωτεριστικών θέσεων για σοβαρά θέματα της πίστεως, ενώ η Ιεραρχία και το ποίμνιο της Εκκλησίας τηρούνται στο σκοτάδι.

Και οι 80 τόσοι αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλαδος;

Διοργανώνουν πολυαρχιερατικά συλλείτουργα και άλλες φιέστες με κάθε ευκαιρία.

No comments:

Post a Comment