Sunday, May 1, 2011

ΘΑΤΣΙ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ, "ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ "ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΠΑΥΛΟΥ Β΄ΒΟΙΤΥΛΑ


ΘΑΤΣΙ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ “ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΠΑΥΛΟΥ Β΄ΒΟΙΤΥΛΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Αλίμονον! Θα ήταν ποτέ δυνατόν να λείψει ο αρχισυμμορίτης των Κοσσοβάρων Θάτσι από την τελετή της “οσιοποίησης” του Πάπα Παύλου - Ιώαννη Β΄; Ο πρωθυπουργός του παρανόμως ανακηρυχθέντος κράτους του Κόσσοβου είναι αποδεδειγμένα βαρώνος διακίνησης ναρκωτικών και έμπορος οργάνων των Σέρβων ομόθρησκων αδελφών μας τους οποίους δολοφονούσε για να τους πάρει τα όργανα για μεταμοσχεύσεις.


Αλλωστε είναι σε όλους γνωστός ο καταχθόνιος ρόλος του Πάπα Ιωάννη - Παύλου Βοιτύλα για τα εγκλήματα πολέμου, που διεπράχθησαν σε βάρος των Σέρβων κατά τον πρόσφατο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Επομένως - αν το καλοσκεφτείτε - θα ήταν παράλογο να απουσιάζει ο Θάτσι από την τελετή του συνεργάτη του Πάπα Βοιτύλα στην καταστροφή της Σερβίας.


ΒΟΙΤΥΛΑΣ - ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

____________


Η ψυχή του Βοιτύλα αναπαύεται - ο Θεός ξέρει σε ποιο κύκλο της Δαντικής κόλασης! Εκεί που βρίσκεται και η αγία ψυχή του καρδινάλιου Στέπινατς (άλλου...“Αγίου” του Βατικανού!!!) και μεγάλου ευεργέτου της ανθρωπότητας με ιδιαίτερες οικολογικές ευαισθησίες.


Συνετέλεσε αποφασιστικά στην ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και οικοσυστήματος εξαφανίζοντας από προσώπου της γης 800,000 Σέρβους κατά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Λίγο το έχετε;! Πώς να μην “οσιοποιηθεί” και ακολούθως “αγιοποιηθεί” ένας τόσο μεγάλος ευεργέτης του πλανήτη;!


Απορώ γιατί οι οικολόγοι δεν τον ανακήρυξαν προστάτη Αγιο του κινήματός τους.


ΜΟΥΓΚΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΕ ΣΕΜΝΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΒΟΙΤΥΛΑ

___________


Τις τελετές της “οσιοποίησης” του Πάπα Βοιτύλα, ο οποίος, εκτός από τα άλλα του κατορθώματα, είχε αποδεδειγμένα και εξώγαμο παιδί, λαμπρύνουν με την παρουσία τους και άλλες αντάξιες προσωπικότητες του υπό “οσιοποιήση” Πάπα.


Στη Ρώμη βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, προκειμένου να παραστεί στην τελετή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορεί τον Μουγκάμπε για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του απαγορεύει να ταξιδεύει σε χώρες-μέλη της. Όμως το Βατικανό είναι ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος και δεν μετέχει στην ΕΕ.


Ο 87χρονος Μουγκάμπε είναι καθολικός και είχε παραστεί το 2005 και στην κηδεία του πάπα. Τότε μάλιστα είχε προκληθεί σκάνδαλο όταν ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έκανε χειραψία μαζί του.


Ερωτώμενος για την παρουσία του Μουγκάμπε στο Βατικανό, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, πατήρ Φεντερίκο Λομπάρντι, σημείωσε ότι "η Ζιμπάμπουε είναι ένα κράτος με το οποίο η Αγία Έδρα διατηρεί διπλωματικές σχέσεις". Πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει κάτι για να κρύψουμε" όσον αφορά την παρουσία του Μουγκάμπε εκεί, μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες απ' όλο τον κόσμο”.


Είπατε τίποτα;


ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!!!

___________


Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας γνωστός και Σίλβιο Μπερλουσκόνι - γνωστός ως “Καβαλλιέρε” - επίσης λαμπρύνει με την παρουσία του τις τελετές “οσιοποίησης” του Πάπα Βοιτύλα.


Θα μπορούσε άλλωστε να λείψει από την τελετή αυτό το πρότυπο της ήθους και της συζυγικής πιστότητας, που μαζεύει, υπό τας πατρικάς αγκάλας του, για να τα προστατεύσει από τους ηθικούς κινδύνους που περιβάλλουν τη νεότητα σήμερα, όλα τα call-girls της Ιταλίας (και επέκεινα);


ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ “ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”

_________


Οντως! Οχι μόνον ο βίος και η πολιτεία του Πάπα Βοιτύλα τον κάνουν άξιο για “οσιοποίηση” αλλά και το ορθόδοξό του φρόνημα και όλες οι αγιασμένες ψυχούλες που μαζεύτηκαν για το τσίρκο που έχει στηθεί στη Ρώμη για την “οσιοποίηση” του Πάπα Βοιτύλα.


Και αν τα πράγματα έμεναν μέχρις εδώ θα έλεγε κάποιος: Δεν βαρυέσαι, ρε αδελφέ! Για το Βατικανό μιλάμε! Περίμενες κάτι πιο σοβαρό εκ μέρους του ή πιο σοβαρούς και φερέγγυους ανθρώπους από τον Θάτσι, τον Μουγκάπε και τον Καβαλλιέρε να τιμούν τις τελετές με την παρουσία τους;


ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ

__________


Αλλά να ακούς ότι οι Σέρβοι ιεράρχες - και μάλιστα αυτοί που υπήρξαν μαθητές του όντως Αγίου, με την όλη σημασία του όρου, Ιουστίνου Πόποβιτς - έχουν νταλαβέρια με τον ποντίφηκα και ότι επιδιώκουν μάλιστα να τον προσκαλέσουν να επισκεφθεί τη Σερβία - έστω και αν αυτό λειτουργήσει σε βάρος της ενότητας της ΑγιοΣαββικής Εκκλησίας της Σερβίας - τότε είναι που χάνεις κυριολεκτικά τα λογικά του.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΧΑΣΙΜ ΘΑΤΣΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ “ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ Β΄

==========


Μετά από πρόσκληση του κράτους του Βατικανού, αντιπροσωπεία του κράτους του Κοσσυφοπεδίου και Μετόχια πήγε στην τελετή “οσιοποίησης” του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β '. Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Πρωθυπουργό Χασίμ Θάτσι και τον υπουργό Εξωτερικών Ενβέρ Χόντζα. (Tači pozvan na beatifikaciju Jovana Pavla II) Όπως σημειώνεται, αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη εκπροσώπων του Κοσσυφοπεδίου στο Βατικανό, μετά τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της νότιας σερβικής επαρχίας.


ΠΗΓΗ:


Ακτίνες

No comments:

Post a Comment