Saturday, May 21, 2011

ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ



ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε ιστολόγιο, που ελέγχει ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, δημοσιεύθηκε ανώνυμο σχόλιο (αλίμονον και να περιμέναμε να ήταν επώνυμο από την κλίκα των κουκουλοφόρων των ιστολογίων), το οποίο μιλά για συκοφαντίες, καχυποψίες, ψυχοπάθειες κτλ.

Απαντώ ως εξής!

ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΕΛΕΑΖΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΙΩΠΩ
______________

Ούτε εκβιάζομαι, ούτε δελεάζομαι με ανέντιμες προσφορές, ούτε θα σιωπήσω μπροστά στην κακοήθεια του πιο βρωμερού ανθρώπου που γνώρισα στη ζωή μου.

Οποτεδήποτε ο εν λόγω κληρικός πηγαίνει σε ιστολόγια, που αναρτώ κείμενα δικά μου, και γράφει πρόστυχα και βλάσφημα σχόλια (στα οποία δεν φείσθηκε ούτε το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου!) θα λαμβάνει τη δέουσα απάντηση.

Το ίδιο θα συμβαίνει με οποιονδήποτε άλλο συνεργαστεί μαζί του.

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
______________

Οσο για τις απειλές για δικαστική αγωγή απαντώ:

Οχι απλά δεν τις φοβούμαι αλλά τις καλωσορίζω τα μάλιστα!

Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της ιδέας ότι τα ποινικής φύσεως θέματα διευθετούνται ΜΟΝΟΝ στα δικαστήρια.

Το έχω γράψει κατ’ επανάληψη και για το Βατοπαίδι και για τους εν Σερβία ισχυρισμούς περί καταχρήσεων.

Ενθάρρυνα έντονα τον π. Ιωάννη Φωτόπουλο να υποβάλει μήνυση στον εν λόγω αχαρακτήριστο κληρικό για όσα του έγραψε σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει.

Το ίδιο θα έπρεπε να είχαν κάνει ο π. Σαράντης, ο Αγιος Πειραιώς, ο Αγιος Κυθήρων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Μητροπολίτης Περγάμου και οι δεκάδες άλλοι, που έγιναν αποδέκτες της θηριώδους εμπάθειας και της συκοφαντικής μανίας αυτου του αχαρακτήριστου κληρικού.

Υποστήριξα, επίσης, ότι το ίδιο θα έπρεπε να έχει κάνει ο Αγιος Σπάρτης για τον Μεσσηνίας πριν τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές, αλλά και ο Αγιος Κυθήρων όταν του υπέβαλε μήνυση ο Μεσσηνίας. Επρεπε να έχει καταθέσει αντιμήνυση.

ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ
___________

Οχι μόνον τα θέματα ποινικού δικαίου πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια, αλλά και τα εκκλησιαστικά θέματα πρέπει τελικά να αναθέτονται στην κρίση της Συνόδου ή και στα συνοδικά δικαστήρια.

Οταν ο π. Βασίλειος Θερμός μου έκανε μήνυση στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου, επειδή τον απεκάλεσα Νεοβαρλααμίτη, όχι μόνον ΔΕΝ δυσφόρησα για τη μήνυση, αλλά απάντησα ότι αναμένω την ώρα και τη στιγμή για να τύχουν οι καταγγελίες μου συνοδικής αξιολόγησης.

Και αυτό την ώρα που οι Κύπριοι αρχιερείς ήταν σφοδρότατα δυσαρεστημένοι μαζί μου, για τη στάση μου εναντίον του Οικουμενισμού και εξέδωσαν μάλιστα σχετική καταδικαστική ανακοίνωση.

Αλλά και προηγουμένως - στην πρώτη ήδη παρέμβασή μου στον "Ορθόδοξο Τύπο" για την Ομολογία πίστεως για τον Οικουμενισμό - εξέφρασα - μεταξύ πολλών άλλων αντιρρήσεων - τη διαφωνία μου, επειδή δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Οικουμενισμό και διερωτήθηκα γιατί δεν τους γίνεται στη σύνοδο μήνυση επί αιρέσει.

Μια άποψη, που επανέλαβα πολλές φορές έκτοτε, όχι μόνον για τον Αγιο Περγάμου για τη “Βαπτισματική θεολογία”, αλλά και για τους Μητροπολίτες Δημητριάδος, Σύρου, Μεσσηνίας, τον παπα-Κώστα Μπέη, τον π. Παύλο Κουμαριανό.

“DO NOT DANCE WITH THE DEVIL”
_________

Μη χορεύεις με το διάβολο, λέγει μια Αμερικανική παροιμία.

Ο διάβολος σε οδηγεί στο Ζάλογγο.

Ο Μεφιστοφελής θα ζητήσει σε κάποια στιγμή την ψυχή σου.

Οπως έκανε με τον Φάουστ.

Οπως ακριβώς έκανε και ο μαύρος ιππότης στην "Εβδομη σφραγίδα" του Μπέργκμαν.


ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΟ
______________

Γιατί τηρώ αυτή τη στάση για την εμπλοκή της δικαιοσύνης για ποινικά θέματα και για εμπλοκή της Συνόδου για θεολογικά θέματα;

Επειδή οι ατέλειωτες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά.

Οι μεν ποινικές υποθέσεις πρέπει να διαλευκαίνονται στα δικαστήρια, για να μην μπορεί κανείς να ανοίγει το στόμα του και να συκοφαντεί ανενόχλητος, οι δε θεολογικές συζητήσεις, για θέματα πίστεως, πρέπει να αξιολογούνται από τα αρμόδια συνοδικά σώματα έτσι ώστε οι αποφάσεις τους να δεσμεύουν όλους.

Οσοι τυχόν συνεχίζουν να παρανομούν - και μετά την απόφαση συνοδικών αποφάσεων -πρέπει να τους γίνεται νέα μήνυση, για να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες της απείθειάς τους στις συνοδικές αποφάσεις.

Η Εκκλησία και η Ορθόδοξη πίστη δεν είναι “Ελεύθερη Κέρκυρα” για να λέγει και να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΔΕΛΕΑΡ
_____________

Να αποκαλύψω ότι λεγάτοι του βρωμερού κληρικού της Πτολεμαίδος και νυν της Αττικής και του συντρόφου του με πλησίασαν ή προσπάθησαν να με πλησιάσουν με το δέλεαρ να ανεχτώ τον π. Βαδραχάνη να ασχημονεί ασύδοτα με αντάλλαγμα να τερματιστεί ο αποκλεισμός μου από τον "Ορθόδοξο Τύπο" και άλλα περιοδικά και ιστολόγια που ελέγχει ο τρισάθλιος αυτός κληρικός.

Και η απάντησή μου;

Οχι μόνον απέρριψα διαρρήδην την προσφορά, αλλά έκοψα την "καλημέρα" σε όσους δοκίμασαν να κάνουν το μεσάζοντα για τη βρωμοδουλειά.

Ο βρωμερός κληρικός και ο συνεργάτης του θα σταματήσουν να αναρτούν χυδαία σχόλια στα κείμενα που γράφω και θα σταματήσουν κάθε προσπάθεια να με εκβιάσουν ή να με δελεάσουν με την άρση του αποκλεισμού μου από τον “Ορθόδοξο Τύπο” και άλλα περιοδικά και ιστολόγια που ελέγχουν.

Οι έντιμοι άνθρωποι ούτε εκβιάζουν, ούτε εκβιάζονται!

Ούτε κάνουν, ούτε δέχονται ανέντιμες προτάσεις συμβιβασμού!

Συνεννοούνται στα ίσα!


ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
_________________

Δεν έχω απολύτως κανένα ενδιαφέρον να συνομολογήσω συμφωνία με το διάβολο.

Επαναλαμβάνω.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ συνομολογήσω ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Οι συμφωνίες με το διάβολο είναι καταστροφικές!

ΠΑΝΤΟΤΕ!

Μου είναι ισχυρότατη πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που εκβιάζουν τους συνανθρώπους τους είναι βρώμικοι και άθλιοι!

Οσοι όμως δέχονται να εκβιαστούν είναι 100 φορές χειρότεροι από αυτούς που επιχειρούν να τους εκβιάσουν.

Ο σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης θα έπρεπε από καιρό να έχει κρεμάσει το πετραχήλι για να κυτάξει την ψυχή του. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Οσοι τον υποστηρίζουν και τον προωθούν και όσοι τον ανέχονται να ασχημονεί παντοιοτρόπως στο χώρο της Εκκλησίας θα δώσουν λόγο στο Θεό.

Οσοι συνεργάζονται μαζί του καλόν είναι να γνωρίζουν ότι θα τύχουν της δέουσας απάντησης.

Ακουέτωσαν ταύτα όλοι μηδέ του κ. Αθανάσιου Σακαρέλλου εξαιρουμένου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά - εκ των προτέρων - όσους τυχόν αποφασίσουν να μου καταθέσουν μήνυση, επειδή στη χώρα που ζω υπάρχουν και λειτουργούν νόμοι και αυτοί που τους παραβαίνουν υφίστανται τις συνέπειες.

1 comment:

  1. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τα παπαβατραχάκια....εφόσον θέλουν αναμέτρηση θα ήθελα να κρατάω το μαντήλι...

    ReplyDelete