Monday, September 27, 2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ




Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής: “Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Δημήτρης Δρούτσας θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9:00 π.μ. στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.


Και ο λόγος που θα επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή ο εξοχότατος υπουργός εξωτερικών; Για να λύσει τα προβλήματα της Ομογένειας τόσο αποτελεσματικά όσο έλυσε τα εθνικά μας θέματα ή για να ζητήσει την παρέμβαση του Σεβασμιότατου στα κέντρα λήψεως αποφάσεων;


Μάλλον για να χασομερήσει τον Αρχιεπίσκοπο! Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί για να μπορεί να λέγει: Είδατε πόσο ενδιαφέρομαι για την Ομογένεια; Μέχρι και τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκα για να προωθήσω λύση στα προβλήματα!


Με άλλα λόγια την ώρα που Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος θα έκανε κάτι που θα άξιζε τον κόπο να αφιερώσει το χρόνο του τώρα θα υποχρεωθεί να χάσει τον καιρό του για να μιλά με τον κ. Δρούτσα!


Δεν θα ήταν καλύτερα, άραγε, ο κ. Δρούτσας αντί να χασομερά τον Αρχιεπίσκοπο, να αφιέρωνε το χρόνο για να βρει κάποιο καλύτερο διαπραγματευτή για τα Σκόπια από τον εξοχότατο κ. Ρόντο γνωστό και ως “in English please!”;



No comments:

Post a Comment