Thursday, September 16, 2010

Ο π. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ




ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ π. ΙΕΡΟΘΕΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!


Ο π. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!

Του κ. Αιμίλιου Πολυγένη
==============

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» νέος Πρωτοσύγκελλος μετά από την συνταξιοδότηση του π. Πολυκάρπου Κοροβέση, τοποθετήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Καλογερόπουλος, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νικολάου.

Να αναφερθεί, ότι ο π. Ιερόθεος υπηρέτησε μέχρι σήμερα ως Αρχιερατικός Επίτροπος, Γραμματέας και Πρωτοσύγκελλος επί οκταετία στην ενιαία και καταργηθείσα Ιερά Μητρόπολη Αττικής, ενώ ευδοκίμως επί εικοσιπενταετία ως εφημέριος και προϊστάμενος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Εστίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, ενώ τοποθετήθηκε Πρωτοσυγκελλεύων της αρτισυστάτου Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, όπου υπηρέτησε επί πεντάμηνο.

Τέλος, το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», εύχεται στον π. Ιερόθεο Καλογερόπουλο για την νέα του διακονία δύναμη και φωτισμό του Θεού.


ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment