Wednesday, May 10, 2017

Η MΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ «ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΗΜΕΡΑ


Η MΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ «ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΗΜΕΡΑ

Του κ. Ανδρέα Κυριακού, θεολόγου
=====

Δικαστήριο της πρωτεύουσας της Ινδονησίας κατεδίκασε τον μέχρι προ τινος κυβερνήτη της Τζιακάρτας Μπασούκι Τζαχάγια Πουρνάμα (άλλως Αχόκ) σε διετή φυλάκιση για εξύβριση του, πάντα κατά τους οπαδούς του, προφήτη Μωάμεθ, διότι σε ομιλία του χρησιμοποίησε στίχο του «ιερού» Κορανίου! Ο Πουρνάμα είναι κινεζικής καταγωγής και Χριστιανός το θρήσκευμα και κατά τη διάρκεια της θητείας του διακρίθηκε στον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της εφέσεως. Κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μωαμεθανοί ζήτησαν επιμόνως την εκτελεσή του Πουρνάμα! 

Οι Δυτικοί θεωρούσαν τη δίκη του Πουρνάμα σαν ένα τεστ της ανεκτικότητας των μωαμεθανών, νοουμένου ότι η Ινδονησία είναι η πλέον πολυπληθης μωαμεθανική χώρα του κόσμου με 85% του πληθυσμού της να ακολουθεί το Μωάμεθ. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι αρέσκονται να ζούνε με ψέμματα και αυταπάτες. 

Όποιος κάνει τον κόπο να φυλλομετρήσει το Νέο Μαρτυρολόγιο θα δει ότι είναι σύνηθες να καταδικάζονται σε θάνατο χριστιανοί με την κατηγορία της εξύβρισης του Μωάμεθ. Πρόχειρο παράδειγμα ο Βίος του Αγίου νεομάρτυρος Ιωάννου του Θάσιου, που κάποιος παλιάνθρωπος τον κατήγγειλε ψευδώς στους Τούρκους ότι εξύβρισε το Μωάμεθ. Ο κατής δεν πίστεψε τον νεομαρτυρα και του έθεσε ωμά το δίλημμα: ή γίνεται μωαμεθανός ή καταδικάζεται εις θάνατον. Ο Νεομάρτυρας, ως γνωστόν, προτίμησε το θάνατο παρά την μιαρή θρησκεία του Μωάμεθ. Στο Πακιστάν, όπου ισχύει ο Νόμος της Σαρία, όποιος «βλασφημήσει» το Μωάμεθ καταδικάζεται σε θάνατο. 

Σε όλους εκείνους τους αθεράπευτα αφελείς, που οπτασιάζονται τον φιλειρηνικό κι ανεκτικό Μωαμεθανισμό, αναφέρουμε απλώς ένα στίχο του Κορανίου: «Ω εσείς που πιστεύσατε! Μην κάνετε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς φίλους και προστάτες σας! Δεν είναι παρά μονάχα μεταξύ τους φίλοι και προστάτες. Κι εκείνος ανάμεσάς σας που πιάνει (φιλίες) μ’ αυτούς είναι ένας απ’ αυτούς. Ο Αλλάχ δεν καθοδηγεί τον άδικο και παράνομο λαό» (σούρα 5, Το τραπέζι, 51). 

Δίνω τέλος στο λόγο μ’ ένα γεγονός που περιγράφει ο μακαριστός Ν. Π. Βασιλειάδης: «Άναυδοι έμειναν χριστιανοί και μουσουλμάνοι όταν είδαν τον ιερέα της Παπικής “Εκκλησίας” Μάροβιτς να προσκυνά το Κοράνι»!!! (Ορθοδοξία, Ισλάμ και πολιτισμός σελ. 302) το βιβλίο που βρίζει σκαιότατα τον Σωτηρα καί Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, στο όνομα της «πολιτικής ορθότητος»! Όσον αφορά δε τους οπαδούς του «Προφήτη», αυτοί γελούν με ύφος σαρδόνιον, ακονίζοντας τις χαντζάρες...

No comments:

Post a Comment