Tuesday, May 30, 2017

ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ


ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

Του κ. Παναγιώτη Δημακάκου,
Ομότιμου Καθηγητή της ιατρικής του Παν. Αθηνών
=====

Στους νεώτερους χρόνους, ένας κόσμος πονεμένος και με πνευματική παρακμή μείωσε τον Δείκτη Γονιμότητος της πατρίδας μας- παιδιά/γυναίκα- από 3,7 στο 0,9. Ο χαμηλός αυτός δείκτης απειλεί προσεχώς την ελληνική ύπαρξη, οφείλεται δε σε ποικίλους παράγοντες, σπουδαιότερος των οποίων είναι οι αμβλώσεις, ήτοι ο ψυχρός φόνος ενός ανθρώπου σ’ εμβρυακή ηλικία.

Στην Ευρώπη, η Ελλάδα είναι  πρώτη και στον κόσμο τρίτη στις εθνοκτόνες αυτές αμβλώσεις. Κάθε χαραυγή πρωί και με του ήλιου την ανατολή, χίλια τουλάχιστον ελληνόπουλα, στοιχεία ακριβή δεν υπάρχουν, σφαγιάζονται και ακολούθως ρίπτονται στους οχετούς. Κατά την τελευταία 30ετία από της ψηφίσεως του νόμου “περί αμβλώσεων” (19986-2016), έχουν φονευθεί 10 εκατομμύρια αθώα ελληνόπουλα, ήτοι μια δεύτερη μεγαλύτερη Ελλάδα.

Η κρίση της Ελλάδος σήμερα δεν είναι οικονομική ούτε μνημονιακή, είναι σ’ ετήσια βάση κυρίως υπαρξιακή, λόγω της Αυτογενοκτονίας των Ελλήνων. Οι γονείς υπογράφουν τον φόνο, η Θέμιδα νομοθετεί, η Βουλή ψηφίζει, ο ιατρός εκτελεί, η πατρίδα αποθνήσκει και κανείς δεν ομιλεί. Επικρατεί άκρα νεκρική σιωπή με συμμετέχοντες πολλούς στο εθνοκτόνο αυτό έγκλημα. Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα από την δημογραφική έρευνα από την ακαδημία της Στοκχόλμης προβλέπει το έτος 2980 μια Ελλάδα με 2. 000.000 γερασμένους Έλληνες  και ο τύπος αναφέρεται στην παρουσία 12.000.000 αλλοδαπών. 

ΠΗΓΗ:

Εστία

No comments:

Post a Comment