Thursday, May 18, 2017

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΛΑ


Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΛΑ

Του κ. Ανδρέα Κυριακού, θεολόγου
=====

Σημερινή είδηση του «Τουίτερ» μας πληροφορεί  ότι ο μωαμεθανός αξιωματούχος (η θρησκεία του Μωάμεθ ΔΕΝ έχει κληρικούς όπως φαντάζονται μερικοί αμύητοι δημοσιογράφοι) που ονομάζεται Μουχάμμαντ Αλαρέφε, έχει αναρτήσει την πιο κάτω διαμαρτυρία: «Βλέπω βίντεο με αθλητές, με ποδοσφαιριστές να τρέχουν, να σκοράρουν και όταν κερδίζουν να κάνουν το σύμβολο του σταυρού στο στήθος τους και η ερώτηση μου είναι: οι κανονισμοί της ΦΙΦΑ δεν το απαγορεύουν αυτό»; 

Η μωαμεθανική μισαλλοδοξία δεν συγκρατείται στις μέρες μας με τίποτε. Ούτε τα προσχήματα  δεν κρατούνται. Όμως η διαμαρτυρία του καλού μωαμεθανού Μουχάμμαντ δεν είναι κάτι το μεμονωμένο. Υπενθυμίζω απλώς το γεγονός ότι στη Ντόχα του Κατάρ, παρά το γεγονός ότι παραχωρήθηκε αδεία από τον τοπικό εμίρη Αλ Χαλίφα για την ανέγερση ορθόδοξης εκκλησίας ΔΕΝ επιτρέπεται το σημείο του Σταυρού στο εξωτερικό της. Κι ας έχει γεμίσει η Ευρώπη με τζαμιά και ημισελήνους. Κι ας ακούγεται εκκωφαντική η φωνή του μουεζίνη από αμερικάνικους μιναρέδες. 

Όταν κάποια γυναίκα αρνηθεί το Χριστό οι μωαμεθανοί τη βάζουν να πατήσει πρώτα τον Σταυρό, που τοποποθετούν στο χώμα. Διαβάζουμε σε βιβλίο του ότι όταν έφτασε στη Κωνσταντινούπολη ο μωαμεθανός περιηγητής Ιμπ Μπατούτα (προ της Αλώσεως) και θέλησε να μπει σε ορθόδοξη εκκλησία, του είπαν να προσκυνήσει πρώτα το σταυρό. Αρνήθηκε μετά βδελυγμίας.

Από την άλλη, τα τελευταία χρόνια η Σαουδική Αραβία διαμαρτυρήθηκε έντονα διότι ο ήχος της καμπάνας της ορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Άκαμπα της Ιορδανίας ακουγόταν μέχρι τα σύνορά της!!! 

Γιατί συμβαίνουν όλ’ αυτά; Διότι ο «Προφήτης» ΔΕΝ δέχεται ότι σταυρώθηκε ο Χριστός. Μπερδεύτηκαν λέει οι Εβραίοι και σταύρωσαν άλλο στη θέση του!!! Φανταστείτε! Η μητέρα του, η Θεοτόκος, ΔΕΝ μπορούσε να τον αναγνωρίσει, ούτε ο αγαπημένος του μαθητής Ιωάννης ο Θεολόγος! Όμως το θέμα είναι άλλο: Αυτοί οί άνθρωποι, οι ακόλουθοι της βάρβαρης θρησκείας που σφάζει αλύπητα ανθρώπους, θέλουν να επιβάλουν σε ΟΛΟΥΣ τις απόψεις τους με τη φωτιά και με το σίδερο. Κι ερχόμαστε εμείς να τους απονέμουμε  και τα εύσημα πως είναι (άκουσον, άκουσον) «φιλειρηνική θρησκεία» (βλ. τα καμώματα στο σουνιτικό πανεπιστήμιο Αλ Άζχαρ του Καΐρου στις 28 Απριλίου 2017). 

No comments:

Post a Comment