Tuesday, May 30, 2017

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”:

“Με τον Αρχιμουφτή της Δημοκρατίας της Κιργιζίας Μαξατμπέκ αζύ Τοκτομούσεβ είχε συνάντηση στις 28 Μαΐου 2017 ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος στην κρατική κατοικία «Αλα-Αρτσά – 1» Μπισκέκ.

Δυστυχώς, είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος στον αρχιμουφτή της Κιργισίας, παρατηρούμε σήμερα και τραγικά περιστατικά, τα οποία οφείλονται στη χρήση της θρησκείας από εξτρεμιστές. Δεν χρησιμοποιώ τον «όρο» θρησκευτικός εξτρεμισμός, διότι δεν μπορεί να υπάρχει».

Τι λέγει ο Μακαριώτατος Ρωσίας στην προσφώνηση του Μακαριώτατου προς τον αρχιμουφτή της Κιργισίας Τοκτομούσεβ;

Ότι δεν θεωρεί τους Ισλαμοφασίστες ως Μωαμεθανούς αλλά απλά σαν εξτρεμιστές!!! 

Τι ακριβώς υπονοεί ο Μακαριώτατος Μόσχας; Ότι δεν είναι η φύση του Ισλάμ να διδάσκει τη βία για να επιβληθεί!!! Διερωτώμαι: Διάβασε ποτέ ο Πατριάρχης Μόσχας το ανίερο Κοράνι για να δει τι λέγει; Γνωρίζει ότι ο “προφήτης” προτρέπει τους οπαδούς του να κολυμπήσουν μέσα στο αίμα των απίστων; Γνωρίζει ότι το Κοράνι έχει χωρίσει τον κόσμο στο στρατόπεδο του Ισλάμ και στο στρατόπεδο του πολέμου; Δεν γνωρίζει ο Μακαριώτατος Μόσχας την ιστορία του Ισλάμ; Μέσα σε πενήντα χρόνια από το θάνατο του “προφήτη” το Ισλάμ κατόρθωσε να ελέγχει όλη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική! Πώς έγινε αυτό; Δεν είναι διά πυρός και σιδήρου;

Και μετά από αυτά διαβεβαιώνει τον Αρχιμουφτή της Κιργισίας ότι είναι απλά εξτρεμιστές και όχι ισλαμοφασίστες εξτρεμιστές αυτοί που διαπράττουν επί καθημερινής βάσεως τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των χριστιανών!!!

Τι σόι πόλεμο μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν είναι σε θέση να κατονομάσει τον αντίπαλό του;

Δυστυχώς το Πατριαρχείο Μόσχας έχει προσχωρήσει στο στρατόπεδο του πανθρησκειακού Οικουμενισμού. Γι’ αυτό κάνει κοινές ποιμαντικές παραστάσεις, όχι μόνον με αιρετικούς, αλλά και με μουσουλμάνους.

Και τώρα ο Πατριάρχης Μόσχας κοροιδεύει τον κόσμο ότι αυτοί που εγκληματούν σε βάρος των χριστιανών δεν είναι οπαδοί του “προφήτη”.!!!

Γιατί Μακαριώτατε Μόσχας;

No comments:

Post a Comment