Monday, May 8, 2017

ΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙ 700 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ


ΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙ 700 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Πρόσφατη είδηση στο Διαδίκτυο αναφέρει ότι Αιγύπτιος μωαμεθανός, που ζει σε μικρή πολη βόρεια του Καΐρου, παρουσίασε τελευταία το μεγαλύτερο αντίτυπο του Κορανίου. Το χειρόγραφο, όπου κατέγραψε ο Αιγύπτιος το κείμενο του βιβλίου, που θεωρούν οι οπαδοί του Μωάμεθ ιερό, φτάνει τα 700 ολόκληρα μέτρα! Δεν χωράει καμμιά αμφιβολία ότι όσοι ασχολούνται με την αρχαία τέχνη της καλλιγραφίας θα έχουν εκπλαγεί από το κατόρθωμα του Αιγύπτιου αντιγραφέα. Το αυτό θα έχει συμβεί και μ’ αυτούς που ενθουσιάζονται με τα ρεκόρ. Όμως όποιος κάνει τον κόπο και διαβάσει τι γράφει το βιβλίο αυτό για τον «ιερό» πόλεμο (τζιχάντ) θα διαπιστώσει πράματα και θάματα. 

Στο βιβλίο αυτό ο Μωάμεθ συμβουλεύει τους οπαδούς του: «Και πολεμήστε τους άπιστους (σκοτώνοντας τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ μοναδική» (σούρα 8, Τα λάφυρα του πολέμου, εδάφ. 39). Κι άλλού: «Πολεμείτε αυτούς,όπως ο Θεός τους τιμωρήση δια των ιδίων σας χειρών και καταισχύνη αυτούς,αναδείξη δε υμάς νικητάς των και θεραπεύση την καρδίαν των πιστών…Πολεμείτε εναντίον του μη πιστεύοντος εις τον Θεόν, ουδ’ εις την εσχάτην ημέραν και μη θεωρούντος αθέμιτον ό,τι ο Θεός και ο Απόστολός αυτού απηγόρευσαν…» (σούρα 9, η Μετάνοια, εδάφ. 14,29). Μάλιστα υπάρχει μια παράδοση των μωαμεθανών που αναφέρει: «Στην έβδομη πύλη του Τζέννετ (μωαμεθανικού παράδεισου) έχει γραφεί: Η πύλη έκείνων που εξέρχονται σε τζιχάντ (ιερό πόλεμο)». Αυτό το μικρό δείγμα κορανικών στίχων μας βεβαιώνει ότι όντως ο Μωαμεθανισμός είναι θρησκεία φιλειρηνική!!! Τι χρείαν έτι έχομεν μαρτύρων; 

Γι’ αυτό έσπευσε ο Παναγιώτατος προσφάτως (σεκοντάροντας τον αιρεσιάρχη του Βατικανού) στο Κάιρο, στο μωαμεθανικό πανεπιστήμιο Αλ Άζχαρ, για να διακηρύξει την αγάπη των μωαμεθανών για την ειρήνη, υπό τα χειροκροτήματα μολλάδων, μουεζίνηδων, δερβισάδων, ιμάμηδων κι αγιατολλάδων!!! 

Δεν ξέρουμε τίποτε για το είδος της μελάνης που χρησιμοποίησε ο Αιγύπτιος καλλιγράφος για των Κοράνι των 700 μέτρων. Θα ήταν πολύ κοντά στην αλήθεια αν χρησιμοποιούσε κόκκινο μελάνι. Θα μας θύμιζε το αίμα των θυμάτων του «φιλειρηνικού» Μωαμεθανισμού, που κυλάει κάθε λίγο και λιγάκι σ’ όλα τη μήκη  και πλάτη της οικουμένης εις δόξαν της «πολιτικής ορθότητος».

No comments:

Post a Comment