Friday, November 7, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Εξάψαλμος” του κ. Σωτήρη Τζούμα:

“Ο αρχιδιάκονος του Αρχιεπισκόπου π. Επιφάνιος Αρβανίτης, ένας κληρικός που διακόνησε πιστά και με προσωπική αφοσίωση δύο αρχιεπισκόπους, τον μακαριστό Χριστόδουλο που τον χειροτόνησε εις διάκονο και τον μακαριώτατο Ιερώνυμο, που θα τον χειροτονήσει εις πρεσβύτερον την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, εορτή της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου, στον Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη με την παρουσία και συμμετοχή και άλλων Ιεραρχών.

Σύντομα ο π. Επιφάνιος θα αναλάβει και επιτελική θέση υπό τον νέο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ. Άξιος!”

Δεν ξέρω πόσο άξιος είναι, κ. Τζούμα, ο Αρχιδιάκονος που του ανέθεσε ο Πάπας Φραγκίσκος την ειδική μέριμνα να προσεύχεται γι’ αυτόν. 

Φοβάμαι ότι τον πήρε μυρωδιά ο Ιησουίτης “Αγιος Πατέρας” ότι είναι οικουμενιστής και γι’ αυτό του ανέθεσε το υψηλό αυτό "διακόνημα".

Ετσι στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας θα έχουμε, από τη μια τον “Νεωκόρο” μας να τρέχει στις συνεδρίες του ΠΣΕ και από την άλλη τον πιθανότατα νέο του Πρωτοσύγκελο και νυν Αρχιδιάκονο Επιφάνιο να τρέχει στον “Αγιο Πατέρα”, στον “άγιο αδελφό" του Παναγιότατου, στον “επίσκοπο της πρεσβυτέρας αδελφής Εκκλησίας της Ρώμης”, όπως αποκαλούν οι Οικουμενιστές τον αιρεσιάρχη της Ρώμης. 

Δεν μας εμπνέει και πολύ η κατάσταση, όπως αντιλαμβάνεστε.

No comments:

Post a Comment