Thursday, November 27, 2014

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ



ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ποιο είναι το κύριο άρθρο της “ναυαρχίδας του αντι-οικουμενιστικού αγώνα” -όπως συνηθίζει με άκρως ενοχλητική αυταρέσκεια να αποκαλεί τον “Ορθόδοξο Τύπο” ο π. Θεόδωρος Ζήσης- την προτεραία της καταλυτικής σε βάρος της πίστης μας επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στο Φανάρι για την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Θρόνου, κατά την οποία θα επικυρωθεί -στην πράξη- στο ύψιστο επίπεδο, η προδοτική για την Ορθοδοξία Συμφωνία του Μπαλαμάντ, που αναγνωρίζει τον Παπισμό ως "αδελφή Εκκλησία" της Ορθοδοξίας με Αποστολική διαδοχή και έγκυρα μυστήρια;

“Η εισήγησις της Μεγάλης Αικατερίνης. Πώς ενομοθέτουν κάποτε οι ορθόδοξοι κυβερνήται” του π. Βασιλείου Βολουδάκη, που αναφέρεται στον αντιρατσιστικό νόμο!!!

Αυτό πια -to say the extremely very least- λέγεται σκέτη γαιδουριά!!! 

Αυτά για την ώρα!

Συνεπής με την υπόσχεσή μου να μην εστιάσω τον σχολιασμό μου αυτές τις μέρες πέραν του τι θα συμβεί το Σαββατοκυρίακο στο Φανάρι, σταματώ εδώ και καλώ όλους όσους ασχολούνται με τον αντι-οικουμενιστικό αγώνα και έχουν σχέση με τον “Ορθόδοξο Τύπο”, να αναλάβουν τις ευθύνες τους αμέσως μόλις μετρήσουμε τις ζημιές από τα ερείπια που θα αφήσει πίσω του το τσουνάμι της επίσκεψης του Ποντίφηκα στη Βασιλεύουσα.

Ούτε οι πιο βαμμένοι οικουμενιστές -στα πιο τρελλά τους όνειρα- δεν μπορούσαν να ονειρευτούν ότι ο "Ορθόδοξος Τύπος" -που άρχισε την έκδοσή του με αποκλειστικό σκοπό να βάλει φρένο στην πορεία του Οικουμενισμού- θα έφτανε σε αυτό το απίστευτο χάλι. 

Η παρουσία του π. Βασιλείου Βολουδάκη στην εκδοτική επιτροπή της εφημερίδας την έχει καταντήσει σκέτο βαρίδι του αντι-οικουμενιστικού αγώνα. 

Η αλήθεια είναι ότι -μετά την κοίμηση του π. Μάρκου- είχαμε σοβαρότατα προβλήματα έτσι κι αλλιώς, αφού οι υπεύθυνοι της έκδοσης ζήτησαν συγνώμη από τους Σεβ. Μεσσηνίας και Περγάμου και από τον κ. Πανώτη. 

Μετά την συνδιαχείριση της εφημερίδας, όμως, από τον π. Βασίλειο Βολουδάκη το κακό έφτασε κυριολεκτικά στο απροχώρητο.

No comments:

Post a Comment