Wednesday, May 12, 2010

ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΜΑΡΤΙΕΣ" ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ











ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ:

ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

ΠΡΟΗΛΘΑΝ “ΑΠΟ ΑΜΑΡΤΙΕΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Από την Πορτογαλία όπου πραγματοποεί “Αποστολική” επίσκεψη ο Πάπας Βενέδικτος δήλωσε τα εξής ακατανόητα: “Τα σκάνδαλα παιδεραστίας από καθολικούς ιερείς αντιπροσωπεύουν «τη μεγαλύτερη δίωξη της Εκκλησίας» και προέκυψαν από αμαρτίες εντός της Εκκλησίας, όχι εκτός».


“Σε μερικές από τις πιο σκληρές του δηλώσεις από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο Πάπας ζήτησε «κάθαρση και μετάνοια» εντός της καθολικής κοινότητας, ενώ ζήτησε συγγνώμη και κάλεσε να υπάρξει δικαιοσύνη” αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ω ΒΑΘΟΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!

_______________

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από τις δηλώσεις του Πάπα; Τον εμπαιγμό των λόγων του; Την υποκρισία; Τον κυνισμό του; Ή την πλήρη καταρράκωση του κύρους του που τον οδηγεί να κάνει δηλώσεις που προκαλούν θυμηδία; Ωστε ο Παπισμός πρέπει να αναγνωρίσει ότι η απειλή εναντίον του ιδίου προέρχεται από τους κόλπους του; Αυτό και αν είναι είδηση. Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄μπορεί να το έχει για καμάρι αλλά ο υπόλοιπος κόσμος το έχει για τύμπανο εδώ και αιώνες. Καταρχήν με την απομάκρυνση από την αληθινή πίστη και την υιοθέτηση πληθώρας αιρέσεων. Και ύστερα με μια ατέλειωτη και μακάβρια σειρά δεινών που επέφερε εναντίον της ανθρωπότητας. Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, Εκκοσμίκευση, Παποκαισαρισμός, “Ιεροί” πόλεμοι, συνέργεια στα εγκλήματα της αποικιοκρατίας, ουνία, δίωξη των επιστημόνων επειδή δεν υιοθετούσαν το κοσμοείδωλο του σχολαστικισμού, αγιοποίηση ανθρώπων που ευθύνονται για γενοκτονίες και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός αλλά και προώθηση της παιδεραστίας.


ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ;

________________

Και ο Πάπας; Τώρα ανακάλυψε ότι το πρόβλημα του Παπισμού προέρχεται από τους κόλπους του! Πάλιν καλά που το ανακάλυψε έστω και τώρα! Επειδή οι ΟΜΟΦΩΝΟΥΝΤΕΣ αρχιερείς της Εκκλησίας της Κύπρου ούτε είδαν, ούτε άκουσαν, ούτε κατάλαβαν τίποτα. Ούτε καν έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχει ξεσηκωθεί η υφήλιος με τη συνεχή αποκάλυψη σκανδάλων παιδεραστίας στα οποία ο ίδιος ο Πάπας Βενέδικτος προέβαινε.


ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΕΙΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ;

___________________

Ο Πάπας, όμως, μόλις τώρα ανακάλυψε το πρόβλημα! Θαυμάσια! Και τι κάνει; Μιλά για το θέμα λες και δεν είναι ο αρχηγός του κράτους του Βατικανού; Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη, ισχυρίζεται. Ποιος θα την αποδώσει; Ο ίδιος δεν είναι ο Πάπας; Δεν παραδέχεται δημόσια ότι οι φραγκοπαπάδες του διέπρατταν τα εγκλήματα της παιδεραστίας; Για να υπάρξει δικαιοσύνη πρέπει να επισημανθούν όλοι οι παιδεραστές φραγκοπαπάδες και να καθαιρεθούν. Να αναγνωριστούν τα θύματα της κακομεταχείρισης και να τους δοθεί όχι απλά χρηματική αποζημίωση αλλά ηθική στήριξη που επειγόντως χρειάζονται. Το να ανακοινώνει ο Πάπας ότι ζητά αποκατάσταση της δικαιοσύνης ενώ είναι ο ΜΟΝΟΣ αρμόδιος να την πραγματοποιήσει είναι σκέτη κοροιδία. Θυμίζει εκείνους τους τζάμπα μάγκες που τρέμουν τον αντίπαλο τους και φωνάζουν: “Κρατήστε με να μην τον σπάσω στο ξύλο!” ενώ κανείς δεν κουνά το δακτυλάκι του για να τους συγκρατήσει.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ;

_______________________

Αλλά επιτέλους! Γιατί θυμήθηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Πορτογαλία να ζητήσει συγγνώμη (τι συγγνώμη; Σκέτη κοροιδία!!!); Πού ήταν τόσο καιρό; Πού βρισκόταν για τόσες δεκαετίες; Ως Αρχιεπίσκοπος Μονάχου δεν κάλυπτε τους φραγκοπαπάδες; Δεν τους μετέθετε από ενορία σε ενορία για να συνεχίσουν το ανόσιο έργο τους; Υστερα ως υπεύθυνος καρδινάλιος για την προάσπιση της “ορθότητας της πίστης” δεν έκανε το ίδιο; Δεν έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αφήνεται αχαλίνωτο το αρρωστημένο πάθος της παιδεραστίας των φραγκοπαπάδων του; Δεν βούλωνε με το ένα χέρι τις φωνούλες των αθώων παιδιών - ακόμη και παιδιών με σωματικές αναπηρίες - που βίαζαν οι φραγκοπάπαδες; Και δεν υπέγραφε με το άλλο τη μετάθεση των παιδεραστών φραγκοπαπάδων από ενορία σε ενορία για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το “θεάρεστο” έργο τους; Και τώρα; Τώρα ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;
_____________

Αν στα λόγια του υπήρχε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας θα υπέβαλλε παραίτηση και θα δρομολογούσε αμέσως συνοπτικές διαδικασίες για την καθαίρεση όλων ανεξαίρετα των παιδεραστών φραγκοπαπάδων. Τώρα όταν μιλά για απόδοση δικαοσύνης όλοι οι εχέφρονες άνθρωποι μειδιούν με πικρία και φέρνουν στο νου την παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης”.


ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ!!!

__________________

Και οι αρχιερείς της Εκκλησίας της Κύπρου; ΟΜΟΦΩΝΑ τον αναμένουν μετά βαίων και κλάδων! Γιατί; Για να ευλογήσει τα παιδιά μας; Ή για να ζητήσει απόδοση δικαιοσύνης για την Κύπρο; Και ποιο κύρος έχει ο προστάτης των παιδεραστών να ζητήσει δικαιοσύνη για οτιδήποτε; Ποιος τον ακούει πια όταν μιλά για δικαιοσύνη; Προβληματίζει άραγε αυτό το ερώτημα τους ιεράρχες της Εκκλησίας της Κύπρου; Δυστυχώς όχι! Η μόνη τους έγνοια είναι να βρουν τρόπο να σιγήσουν όποια φωνή εξεγείρεται εναντίον της επίσκεψης του αιρεσιάρχη της Ρώμης στην Κύπρο!

1 comment:

  1. Όταν παραιτηθεί ο διάβολος απο την δουλειά του θα παραιτηθεί και ο αντίχριστος-πάπας...

    ReplyDelete