Saturday, February 18, 2017

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
=====

1.) Η  διαστρέβλωση ή η παράλειψη ορθής διαφωτίσεως εις τον αιώνα των ταχυτήτων και της βασιλείας των ΜΜΕ είναι ειδεχθέστατο έγκλημα και θεοκτονία. Μόνον η αποκατάσταση της αληθείας σώζει.

Μιας και μερικοί διευθυντές - ανταποκριτές ειδήσεων έχουν τόσον παρασυρθεί από ανιστόρητους ιστορικούς και ιδιοτελείς κύκλους «πατριαρχών» διαπλοκής, αετονύχηδων, καταφερτζήδων και μεθοδίων, οι οποίοι με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο επιδιώκουν την διαστρέβλωση της αληθείας και δεν επιθυμούν να εφαρμόσουν την ηθική εντολή «γνώσατε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθέρωση ημάς», τότε ας ακούσουν την ρήση του αρχαίου προγόνου μας  Πλάτωνος «Μηδενὶ δίκην δικάσῃς, πρὶν ἄν ἀμφοῖν μῦθον ἀκούσῃς» (ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ).

Έχουμε τονίσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι: εμείς δεν επιθυμούμε ούτε μια τρύπα δεκάρα από την πολιτεία και την εκκλησία όχι μόνο δια την κατασκευή του Πανελληνίου Προσκυνήματος του Τάματος του Έθνους του Κολοκοτρώνη και Καποδίστρια – αλλά ΖΗΤΟΥΜΕ  η μεν εκκλησία να πρωτοστατεί ευλογούσα εμπράκτως, ή δε πολιτεία να νομοθετεί διευκολύνουσα. 

2.) Αλλά και την συντήρηση του Ιερού Πανελληνίου Προσκυνήματος του Τάματος του Έθνους, τις αναμνηστικές στήλες για τους Έλληνες και Φιλέλληνες που πρόσφεραν τα πάντα στον Αγώνα, και την μισθοδοσία του αναγκαίου προσωπικού και του περιβάλλοντος χώρου τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς (Εάν παραστεί ανάγκη να κοπούν μερικά δέντρα, αναλαμβάνουμε συμβατικώς  την ευθύνη –υποχρέωση να φυτέψουμε χιλιαπλάσια). 

3.) Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα τρώνε τον άρτο το επιούσιο με τον ιδρώτα τους, δουλεύοντας για αυτό το έργο.

4.) Τα ασφαλιστικά ταμεία θα γεμίζουν με εισφορές

5). Τα οφέλη για την Ελλάδα και την Ελληνική κοινωνία θα είναι εις βάθος χρόνου αμύθητα.  

No comments:

Post a Comment