Saturday, November 6, 2010

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ...













ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ...

=========


Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να δω τους Δημοσίους υπαλλήλους να απολύονται κατά...χιλιάδες από το δημόσιο σύμφωνα με δήλωση του δικού τους Μάνου.


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να μειωθούν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να κλείσουν τα ΚΑΠΗ που μαζεύονται όλοι οι απόμαχοι της δουλειάς και πίνουν φτηνούς καφέδες και πάνε κρουαζιέρες αναψυχής κάθε τρεις και λίγο, που αν είχαν μια σταλιά φιλότιμο θα είχαν προχωρήσει σε εθελοντική ευθανασία για το καλό της πατρίδος.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να αυξηθεί και πάλι ο ΦΠΑ.


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να αυξηθούν και πάλι τα καύσιμα και να διπλασιαστεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα μας είναι αρκετά μεγάλη και πρέπει να μικρύνει παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα στους Τούρκους, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε φίλοι τους και μας έχει λείψει τόσο πολύ αυτό και από ότι βλέπω μέσα από τα τουρκικά έργα που προβάλουν τα πατριωτικά ΜΜΕ είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Επίσης δεν μπορεί να σέρνεται για καιρό το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων όποτε παραχωρώντας το όνομα Μακεδονία σε αυτούς κερδίζουμε άλλον ένα φίλο.


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να λυθεί με τον καλύτερο για τους Αλβανούς τρόπο το θέμα των Τσάμηδων με την παραχώρηση σε αυτούς των εδαφών που διεκδικούν από την πατρίδα μας, γιατί τι σημασία έχει η παραχώρηση μερικών χιλιάδων στρεμμάτων σε αυτούς μπροστά στην ανεκτίμητη φιλία τους και άλλων πολλών καλών που θα επέλθουν με την στήριξη της πατριωτικής κυβέρνησης του Γ. Α. Παπανδρέου;


ΓΙΑΤΙ μόνο ο Γ. Α. Παπανδρέου κατέχει την μαγική συνταγή που θα λύσει μια διά πάντως όλα τα χρονίζοντα προβλήματα της χώρας.



ΠΗΓΗ:


Ξυπνήστε ρε

3 comments:

  1. O Θεός να με συγχωρέσει εγώ είμαι χειρώτερος αλλά στην θεολογική σχολή που έτυχε να είμαι παρών...είδα έναν κληρικό που παρίστανε τον "λόγιο"και ειρωνευόταν διαρκώς τον κ.Σιάσο για τις θέσεις του και έκανε και άλλο λάθος να ειρωνευθεί τους εξορκισμούς του νηπιοβαπτισμού,αλλά την "άρπαξε"κανονικά απο τον δογματολόγο κ.Τσελεγγίδη!Μετα λύπης μου,παρατήρησα 2 άλλους κληρικούς καθηγητές να υποστηρίζουν τις θέσεις του π.Θεοδωσίου,οένας ήταν ο π.Καραϊσαρίδης και ο π.Καλιακμάνης κ.α.λαϊκοί καθηγητές!Επίσης ο π.Θεοδώσιος μίλησε απαξιωτικά για τον θεσμό του γέροντα...δηλαδή αυτός ο κληρικός με τί νούν περιπατεί;

    ReplyDelete
  2. Σε λάθος ανάρτηση έστειλες το σ΄χολιο γι' αυτό το αναδημοσίευσα στην κατάλληλη ανάρτηση.

    ReplyDelete
  3. Προσοχή! "Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους καλούς ανθρώπους που δεν πάνε να ψηφίσουν" (George Jean Nathan).

    ReplyDelete