Thursday, November 11, 2010

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΦΩΝΟΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ!








ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΦΩΝΟΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Δεν αντελήφθη ή προσποιείται ο Μακαριότατος ότι δεν αντελήφθη γιατί κατηγορείται. “Δεν μένουμε άφωνοι”, ισχυρίστηκε, “για το μάθημα των θρησκευτικών”, σε ομιλία του προς τους πρωτοετείς φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Αλλά, Μακαριότατε, δεν κατηγορείσθε απλά ότι είστε άφωνος για το μάθημα των θρησκευτικών αλλά ότι κάνετε κάτι ασύγκριτα χειρότερο.

Κατηγορείσθε ότι συνωμοτείτε, με τον κακό δαίμονα του μαθήματος της απορθοδοξοποιήσεως του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου.

Κατηγορείσθε επίσης ότι τα έχετε κάνει πλακάκια με τους άθεους κρατούντες για να τους βοηθήσετε να απογαλακτίσουν το ευλογημένο μας Γένος από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Κατηγορείσθε ότι ενεργείτε ως ο επικεφαλής της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ και όχι ως ο Αρχιστράτηγος της Εκκλησίας.

Αν δεν θέλετε να κατηγορείσθε ότι ενεργείτε αντιεκκλησιαστικά και αντορθόδοξα, Μακαριότατε, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αντί να διαβεβαιώνετε - εν μέσω προεκλογικής περιόδου - ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν θα πάρει αποφάσεις πριν διαβουλευθεί με την Ιεραρχία για το μάθημα των θρησκευτικών θα είναι πολύ πιο πειστικό αν κάνετε κάτι άλλο που θα βοηθήσει όλους να αντιληφθούν ότι όντως σκοπεύετε να αγωνιστείτε για να διατηρηθεί το μάθημα των θρησκευτικών υποχρεωτικό και ορθόδοξο.

Αρχιεπίσκοπος δεν είσθε; Εσείς δεν διορίσατε τον κακό δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών σε επιτελικές θέσεις της Εκκλησίας; Για δεν τον διώχνετε κακήν κακώς; Τι δουλειά έχει αυτός ο κύριος στο πλάι σας; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αγωνίζεστε για τον υποχρεωτικό και ομολογιακό χαρακτήρα των θρησκευτικών αφού ο κ. Γιαγκάζογλου είναι εκ των στενότερων συνεργατών σας;

No comments:

Post a Comment