Wednesday, June 6, 2012

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;


ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========


“ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ”; ρωτά το ιστολόγιο “Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον”, και αναπαράγει το πιο πάνω σκίτσο, που δημοσίευσε το ιστολόγιο “Αναβάσεις” από το facebook του κ. Γιάννη Μηλιού, προβεβλημένου στέλεχους του “Σύριζα” και επικρατέστερου υπουργού οικονομικών της αυριανής κυβέρνησης Τσίπρα.


Απαντώ στην ερώτηση του ιστολογίου:


Για να δούμε αν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - μετά από όλες τις αποκαλύψεις για τους ανθρώπους του “Σύριζα”, μετά τις προκλητικές αντιχριστιανικές δηλώσεις των αξιωματούχων του και την ανοιχτή προβολή αντιχριστιανικών προγραμμάτων από τον “Σύριζα” -, θα βρεθεί έστω και ένας χριστιανός, που θα τολμήσει - χωρίς ίχνος φόβου Θεού - να ψηφίσει αυτούς τους βλάσφημους Εκκλησιομάχους που αναρτούν φωτογραφίες και σκίτσα που πατούν το σταυρό!


Με την εξής διαφορά.


Οι πιστοί πρέπει να αντιληφθούν ότι ΔΕΝ ψηφίζεις Τσίπρα ΜΟΝΟΝ όταν ψηφίζεις “Σύριζα”.


Ψηφίζεις Τσίπρα ΚΑΙ όταν κάθεσαι στον καναπέ σου με την ΑΠΟΧΗ επειδή η αποχή δουλεύει υπέρ του πρώτου κόμματος.


Ψηφίζεις Τσίπρα ΚΑΙ όταν ρίχνεις ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ επειδή όλα τα λευκά ή άκυρα λειτουργούν υπέρ του πρώτου κόμματος.


Ψηφίζεις όμως τους Εκκλησιομάχους και αρνησιπάτριδες “Συριζίτες” όταν ψηφίζεις Βολουδάκη ή ΛΑΟΣ ή Κανάκη ή άλλα λιλλιπούτεια κόμματα που δεν θα εξασφαλίσουν το 3% που προβλέπει ο εκλογικός νόμος.


Αρα ναι μεν λίγοι συνειδητοί χριστιανοί θα είναι τόσο αθεόφοβοι ώστε να ψηφίσουν ΑΜΕΣΑ τον “Σύριζα”, πλην όμως ΕΜΜΕΣΑ θα βρεθούν δυστυχώς ορισμένοι οι οποίοι θα πατήσουν τον σταυρό με το δικό τους τρόπο, δηλαδή ψηφίζοντας έμμεσα Τσίπρα, και θα ανεβάσουν στην εξουσία τους Εκκλησιομάχους και τους εθνομηδενιστές.


Οσοι το κάνουν πάντως ας ξέρουν ότι υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως.

No comments:

Post a Comment