Sunday, June 24, 2012

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ!


ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το βίντεο είναι στα Αλβανικά γι' αυτό δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ τι λέγεται. Αυτά όμως που καταγράφει η κάμερα είναι σαφέστατα ακόμη και για τους εκ γενετής τυφλούς.

Για να συμπληρώσετε το παζλ θα αναρτήσω σε λίγο φωτογραφίες που θα δείξουν στην πράξη το "έγκλημα διαρκείας" που διέπραξε ο κ. Αναστάσιος Γιαννουλάτος.

Μόνον μία ερώτηση.

Αν έλειπαν οι σταυροί ποιος θα πίστευε ότι αυτό το τερατούργημα είναι ορθόδοξος καθεδρικός ναός και όχι μουσουλμανικό τέμενος;

Στα θυρανοίξια του ναού παρέστη και ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος - κατά την παγκάκιστη συνήθεια που έχει - επιδαψίλευσε με λόγια απίστευτης αμετροέπειας αυτό το τερατούργημα της αρχιτεκτονικής που μόνον εκκλησιαστική δεν είναι.

Γιατί άραγε;

Για να δικαιολογήσει παρόμοια τερατουργήματα που ανοικοδομούνται στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής;

Ακόμη χειρότερα!

Ο Σεβ. Δημήτριος επεφυλάχθη να εξηγήσει στο ποίμνιό του στην Αμερική τα μεγαλεία!!! του ναού (και ο Θεός να τον κάνει ναό!!!) όταν επιστρέψει!

Αναμένουμε, Σεβασμιότατε, με πολύ ενδιαφέρον, να μάθουμε πώς τετραγωνίζεται ο κύκλος!

Εξίσου γελοίες ήταν και οι ανοησίες που εξεστόμισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνας όταν διάβαζε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Για την ώρα επιφυλασσόμαστε να εκφράσουμε την πλήρη αποδοκιμασία και τον πιο πηγαίο αποτροπιασμό μας για το αίσχος που ανύψωσε ο πολύς κ. Γιαννουλάτος ως καθεδρικό ναό στην Αλβανική πρωτεύουσα.

Αλήθεια! Ποιου ρυθμού είναι; Συνδυασμός Αγίας Σοφίας, ροτόντας (οκταγωνικού) ή μήπως δεξαμένης μετά μιναρέ και τρούλου;

Δεν έφταναν τα Παγκόσμια Συμβούλια Εκκλησιών και τα πήγαινε - έλα στο Βατικανό και οι υπόλοιποι συγκρητισμοί και φαιδρότητες που επιδίδεται συστηματικά ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος τώρα πρόσθεσε στο παθητικό του και αυτό το τερατούργημα;

Για την ώρα (επαναλαμβάνουμε και υπογραμμίζουμε το "για την ώρα") περιοριζόμαστε να αναφωνήσουμε εκ βαθέων:

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

No comments:

Post a Comment