Wednesday, June 13, 2012

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ"











Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===============

Αναφέρει σε σημερινή του εκτενή του Ανακοίνωση ο αγωνιστής Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ:

“…ἐθνικοσοσιαλισμός και Ὀρθοδοξία είναι ἔννοιες ἀσύμβατες καί ἀντιθετικές γιατί ὁ ἐθνικοσοσιαλισμός σάν βιοθεωρία εἶναι παγανισμός καί ἀποκρυφιστικό περίπαιγμα πού ἐξ ἀντικειμένου ἀντιπαρατάσσεται στό σῶμα τοῦ Χριστοῦ”.

Ακουέτωσαν ταύτα όσοι εκ των πιστών ζουν στην πλάνη ότι μπορούν να είναι εντάξει με τη χριστιανική τους συνείδηση αν ψηφίσουν τους φασίστες της “Χρυσής Αυγής”, αλλά και των ομόφρονών τους στο κόμμα ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη, το οποίο αφ’ ενός μεν καπηλεύεται το όνομα της Ορθοδοξίας και από την άλλη προβάλλει ως υποψήφιό του σε επίλεκτη θέση τον αρχιφασίστα - και όταν λέμε αρχιφασίστα εννούμε αρχιφασίστα- κ. Κώστα Πλεύρη.

Οι πλείστοι από τους εθνικοσοσιαλιστές, εκτός από το ότι εμφορούνται από φασιστικές ιδέες, είναι μπλεγμένοι στα σατανικά πλοκάμια της μπλάκμεταλ και της χέβιμεταλ, αλλά και διαπνέονται από Δωδεκαθειστικές αντιλήψεις.

2 comments:

  1. ΝΑΙ ΠΑΤΕΡ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ??ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ??
    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΧΑΝ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ.....

    ReplyDelete
  2. ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ReplyDelete