Thursday, June 7, 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΣΚΑΙ"


ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΣΚΑΙ"

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======

Είπε ο μεγάλος στάρετς της Ρωσίας:

“Όταν το πνεύμα του Θεού κατέρχεται σ’ έναν άνθρωπο και τον επισκιάζει με την πληρότητα της έκχυσής του, τότε η ψυχή του ξεχειλίζει από μια χαρά απερίγραπτη, γιατί το Άγιο Πνεύμα χαροποιεί ό,τι αγγίζει.

Η Βασιλεία των ουρανών είναι ειρήνη και χαρά εν Αγίω Πνεύματι.

Απόκτησε εσωτερική ειρήνη, και χιλιάδες γύρω σου θα βρουν τη σωτηρία τους.”

Αυτό είναι το μόνο ουσιαστικό σχόλιο που μπορεί να κάνει κάποιος για το θλιβερό περιστατικό στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι" το οποίο εκτρέπει την ατζέντα του προεκλογικού σκηνικού.

Δυστυχώς απευθύνεται - για μια ακόμη φορά - στο θυμικό και όχι στη λογική και στα επιχειρήματα.

Ευχόμαστε να επανέλθει αμέσως η ατζέντα στα λογικά επιχειρήματα και στους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η πατρίδα μας από την σχεδόν βέβαιη άνοδο του “Σύριζα” στην εξουσία.

Μιας παράταξης της οποίας οι εκπρόσωποι προβάλλουν αλληλογρονθοκοπούμενες θέσεις για όλα τα θέματα και η οποία, όχι μόνον δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει τον τόπο, αλλά θα τον οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Εκτός από το ότι θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις, να χωρίσουν το κράτος από την Εκκλησία, να νομιμοποιήσουν τους γάμους των ομοφυλοφίλων, να κλείσουν τις επιχειρήσεις με την επιβολή βαρύτερης φορολογίας, να προωθήσουν την ανέγερση τζαμιών - την ώρα που αρνούνται τη χειροτονία ορθόδοξων κληρικών -, να εξοστρακίσουν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία, να μειώσουν τις αμυντικές δαπάνες και τις δυνάμεις ασφαλείας, να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”, να νομιμοποιήσουν 3 εκατομμύρια - μουσουλμάνους, κατά το πλείστον - λαθρομετανάστες, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ οι “συνιστώσες” του “Σύριζα” και οι θλιβεροί ΔΗΜΑΡίτες δεν έχουν να προτείνουν καμία λύση παρά μόνον συνθήματα.

Τόσο άφρονες θα γίνουμε ώστε θα τους ψηφίσουμε;

Οι δημοσκοπήσεις δυστυχώς αυτό ακριβώς λένε.

Γι’ αυτό ας ανασκουμπώσουμε τα μανίκια! Συστηματική δουλειά για να τους κλείσουμε το δρόμο προς την εξουσία!

Εκτός και αν θέλουμε να καταστραφεί η πατρίδα μας.!

No comments:

Post a Comment