Sunday, June 3, 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ!!!


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ!!!



Του Παναγιώτη Τελεβάντου


==============


Διαβάζουμε στην εφημερίδα “Τα Νέα”:


“Πολύνεκρη επίθεση σε χριστιανική εκκλησία στη Νιγηρία.


Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας σε εκκλησία, στα περίχωρα της πόλης Μπάουτσι στη Νιγηρία, ανέφερε το πρακτορείο Reuters.


Η επίθεση σημειώθηκε σε χριστιανική εκκλησία στην περιοχή Μπάουτσι. Ένας άνδρας προσπάθησε να εισέλθει με αυτοκίνητο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.


Δεν κατάφερε να περάσει τον φράχτη και η βόμβα που μετέφερε το αυτοκίνητο, εξερράγη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.


Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ευθύνεται για την έκρηξη αυτή, ωστόσο οι εκκλησίες είναι συνήθης στόχος επιθέσεων της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.”


Ακόμη μια καταπληκτική επιτυχία των Διαθρησκειακών Διαλόγων. Νομίζω ότι μετά την νέα επιτυχία συνδιαλλαγής των χριστιανών με τους μουσουλμάνους που επετεύχθη στη Νιγηρία ουδείς πια δικαιούται να διαμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των Διαθρησκειακών Διαλόγων.!!!


Και να φανταστείτε ότι οι νεκροί είναι μόνον 12 επειδή ο ισλαμιστής δολοφόνος δεν κατάφερε να περάσει τον φράκτη του ναού και έτσι σκοτώθηκαν μόνον όσοι ήταν κοντά στο σημείο της έκρηξης.


Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε η νέα επιτυχία των Διαθρησκειακών Διαλόγων θα είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της δολοφονικής λύσσας των Ισλαμιστών.


Ειλικρινά! Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία τίποτα πιο φαιδρό και αναποτελεσματικό από τους Διαθρησκειακούς Διαλόγους.


Μακάρι να διαψευστώ από τα γεγονότα αλλά δεν νομίζω ότι οι Οικουμενιστές θα ξυπνήσουν έστω και με το νέο αυτό έγκλημα.


Διερωτώμαι όμως αν θα ξυπνήσουν όσοι προωθούν τον "Σύριζα" στην εξουσία, που θέλει να νομιμοποιήσει τρία εκατομμύρια μετανάστες οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι.


Ας ελπίσουμε ότι οι εμμονές, οι ιδεοληψίες, οι παρωπίδες και η στενοκεφαλιά δεν θα κάνουν το “θαύμα” τους!!!


Είναι αδιανόητο συνειδητοί χριστιανοί να επιτρέψουν στον κ. Τσίπρα, στην κυρία Ρεπούση και στις "συνιστώσες" και τους "συνωστισμούς" τους να καταστρέψουν την πατρίδα μας.



ΠΗΓΗ:


tanea.gr



No comments:

Post a Comment