Wednesday, June 6, 2012

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΞΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!


ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΞΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========

Οι επερχόμενες εκλογές δεν πρέπει να εξελιχθούν σε αντιπαράθεση δεξιάς και αριστεράς διατείνονται ορισμένοι.

Γιατί μήπως εμείς είπαμε ποτέ ότι πρέπει;

Ασφαλώς και δεν είναι πόλεμος μεταξύ δεξιάς και αριστεράς επειδή αντιχριστιανικά μηνύματα ακούμε από πολλές παρατάξεις.

Η “Χρυσή Αυγή” λ.χ. πέραν των απροκάλυπτα φασιστικών της πεποιθήσεων εκφράζει έντονα Δωδεκαθειστικές τάσεις.

Η συνομοταξία Μάνου, Βαλλιανάτου και Τζήμερου αντιφάσκει βασικές αρχές του Ευαγγελίου.

Οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες” είναι σχισματικοί και σπεύδουν με τα ταχύπλοα στην Εσφιγμένου για να εξομολογηθούν.

Η φιλοσοφία της “Κοινωνίας” του π. Βολουδάκη είναι θεμελιωμένη πάνω στην αίρεση του Παποκαισαρισμού και του “αγιοταλλαχισμού”.

Οσο για τους προκομμένους του ΛΑ.ΟΣ πέραν του ότι έχουν στις τάξεις τους τον πατέρα Πλεύρη - φασίστα από τους λίγους -, ο ίδιος ο Καρατζαφύρερ ασκούσε και το επάγγελμα του ιδιοκτήτη του modeling agency.

Επομένως κανείς δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι αντιπαράθεση μεταξύ δεξιών και αριστερών.

Τούτο όμως δεν αναιρεί το παράπαν ότι στο χώρο του “Σύριζα” και της “ΔΗΜΑΡ” έχει μαζευτεί η “αφρόκρεμα” των εκ πεποιθήσεως και ιδεολογίας Εκκλησιομάχων και εθνομηδενιστών.

Τα πιο ελεεινά υποκείμενα της παγκοσμιοποίησης και της "Νέας Εποχής" είναι επίλεκτα μέλη των δύο αυτών κομμάτων γι’ αυτό και ως χριστιανοί έχουμε καθήκον να μπούμε φραγμός στα σχέδιά τους.

Γι' αυτό θα κάνουμε το παν για να ανακόψουμε την πορεία προς την εξουσία του Τρεμόπουλου, της Δραγώνας, της Ρεπούση, του Τσίπρα, του Λιάκου, του Τατσόπουλου, της Φραγκουδάκη, της Δούρου, της Ασκώτου, του Μηλιού και των υπόλοιπων “πολύτιμων” λίθων που κοσμούν τα περιδέραια της αισχύνης που ακούγονται στο όνομα “Σύριζα” και ΔΗΜΑΡ.

Εχουμε τους δικούς μας μηχανισμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Από στόμα σε στόμα, με προσωπικά τηλεφωνήματα θα κινηθούμε στους δικούς μας κύκλους και θα ξεσηκώσουμε και τον τελευταίο ψήφο που μπορούμε να εξασφαλίσουμε για να μην ξημερωθούμε στις 18 Ιουνίου με τον Τσίπρα Πρωθυπουργό και τον Λιάκο υπουργό παιδείας, άσε τον φωστήρα της οικονομίας κ. Μηλιό που αναρτά σκίτσα με καλόπαιδα που πατούν τον Εσταυρωμένο.!!!

No comments:

Post a Comment