Friday, June 8, 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΥΝΗΣΙΟΥ


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΥΝΗΣΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

========


Περιεκτικό και ουσιαστικό το σχόλιο του καλού ιστολογίου “Αναβάσεις” αναφορικά με την φρικιαστική σφαγή προσήλυτου Μαροκινού στον χριστιανισμό.


Οι επισημάνσεις του ιστολογίου είναι πολύ ουσιαστικές.


Οι μεν διαθρησκειακοί διάλογοι μόνον ένα αποδίδουν: Αθωώνουν το Ισλάμ για τα συνεχή φρικιαστικά εγκλήματα που διαπράττει συστηματικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.


Εξίσου ορθή είναι η διαπίστωση ότι από το νόμο της “σαρίας” δεν κινδυνεύουν μόνον όσοι χριστιανοί ζούν σε μουσουλμανικές χώρες αλλά και η πατρίδα μας λόγω τη μαζικής εισροής 3 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών - κυρίως μουσουλμάνων-, αλλά και εξαιτίας της ολιγοτεκνίας των Ελλήνων και της υπεργεννητικότητας των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.


Μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Ολα δείχνουν ότι ο “Σύριζα” και οι αμαρτωλές “συνιστώσες” του και η ομογάλακτή τους ΔΗΜΑΡ θα καταλάβουν ως εξ εφόδου την εξουσία. Αυτό λένε όλες οι δημοσκοπήσεις. Ακόμη και οι εκτός των φώτων της δημοσιότητας οι λεγόμενες κυλιόμενες.


Ας κάνουμε λοιπόν όλοι ότι μπορούμε για να αποτρέψουμε τον έσχατο κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας.


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προφητεύσει ότι αν ο “Σύριζα” καταλάβει την εξουσία και νομιμοποιήσει 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες η “σαρία” θα εφαρμοστεί μετ’ ου πολύ και στην πατρίδα μας.


Οι “Αναβάσεις” και πολλά άλλα χριστιανικά ιστολόγια θεώρησαν απρέπεια να ανεβάσουν το σχετικό βίντεο με τον φρικιαστικό αποκεφαλισμό του νεαρού Τυνήσιου. Κατανοούμε πλήρως τους λόγους. Αν εμείς το ανεβάσαμε δεν είναι επειδή θέλαμε να προβάλουμε το μέγεθος της κακίας και το βάθος του δαιμονισμού που μπορεί να πέσει ο άνθρωπος, αλλά για να κατανοήσουμε πόσο πραγματικά επικίνδυνο είναι το Ισλάμ. Εσφαξαν τον άνθρωπο σαν αρνί και περιέφεραν το κεφάλι του σε γύρο θριάμβου.


Πόσο ποιο φοβερό όμως αλήθεια θα είναι αν επιτρέψουμε στον “Σύριζα” να οδηγήσει την πατρίδα μας στην ατραπό της επιβολής της “σαρίας” με τη νομιμοποίηση 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων;


Παραθέτουμε στη συνέχεια το σχόλιο του ιστολογίου “Αναβάσεις” που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΤΙΣΜΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΥΝΗΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

==================


Άλλη μία από τις εκφράσεις της πολυ-πολιτισμικής αγάπης ισλαμιστών, η οποία "αγάπη" έγινε αιτία να γεμίσει ο κόσμος από νεομάρτυρες χριστιανούς, εκ των οποίων άλλοι κάηκαν ζωντανοί μαζί με τις οικογένειές τους, άλλα σφάχτηκαν, άλλοι βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, άλλοι κυνηγήθηκαν μέχρι εσχάτων, άλλοι εκδιώκονται μαζικά κατά χιλιάδες ή εκατομμύρια από την χώρα τους επειδή τόλμησαν να είναι χριστιανοί.


Κυκλοφορεί ευρέως το φρικώδες, απάνθρωπο, και βασανιστικό βίντεο, αλλά αποφασίσαμε να μην το δημοσιεύσουμε. Δεν έχει σημασία να δούμε με τα μάτια μας την φρικτή πράξη, και την πτώση του ανθρώπου από εικόνας Θεού σε εργαλείο δαιμόνων, όσο το να καταλάβουμε ότι η αγάπη, ή ειρήνη, οι συμπροσευχές που ευαγγελίζεται η οικουμενιστική πανθρησκεία είναι απλά στάχτη στα μάτια και τις ψυχές των καλοπροαίρετων ανθρώπων.


Όσο βασιλεύει και αυξάνεται ο νόμος της "σαρία" - και σε λίγο θα ισχύει πλήρως και στην πατρίδα μας - όσο οι αιρέσεις, οι σέκτες, οι παραθρησκείες και οι καταστροφικές λατρείες αυξάνονται, αυτό σημαίνει ότι η πανθρησκεία προχωράει ακάθεκτη, και δεν σταματά με ανούσιους θεολογικούς διαλόγους, συμπροσευχές, ευλογίες ιεραρχών από "ιέρειες", και μοίρασμα αφειδώς "αγίων κορανίων", σταματά μόνο με την μυστηριακή εν Χριστώ ζωή εντός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

No comments:

Post a Comment