Thursday, March 3, 2011

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ




ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΚΑΜΑΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

======


Ούτε που προφταίνουμε πια να διαβάζουμε και να σχολιάζουμε τα μηνύματα που στέλλει προς κάθε κατεύθυνση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με τα οποία στηλιτεύει κάθε παρέκκλιση από την ορθόδοξη μας πίστη.


Ο Σεβασμιότατος έχει καταστεί κάρφος στον οφθαλμό όλων των αντίχριστων δυνάμεων και όλων όσων μεθοδεύουν την υπόσκαψη της πίστης των πατέρων μας και τον εξοβελισμό του Χριστού και της Εκκλησίας από την πατρίδα μας.


Οσο και αν λυσσομανούν εναντίον του, ο Αγιος Πειραιώς παραμένει φάρος όλων των πιστών, επειδή σχεδόν καθημερινά παρεμβαίνει δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση και βάζει τον κάθε κατεργαρέο στον πάγκο του.


Σεβασμιότατε! Μας εμπνέετε με την ομολογιακή παρρησία σας.


Οσο για τους ψευδαδέλφους, οι οποίοι αναμένουν από σας να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά την ώρα που οι ίδιοι κάνουν κριτική από τον καναπέ ούτε που να τους λαμβάνετε υπόψη. Πότε έλειψαν οι μικρόψυχοι, οι χαμερπείς, οι μεμψίμοιροι, οι φθονεροί και οι μικροπρεπείς;


Ο λαός του Θεού εμπνέετε από το ακατάβλητο ομολογιακό σας σθένος και σας έχει ως πυξίδα αλήθειας για τα θέματα της πίστης μας.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την ανακοίνωση του Σεβασμιότατου Πειραιώς που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΤΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΟΡΓΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

==============


Η Ρωμαιοκαθολική παρασυναγωγή στην ατέρμονη προσπάθεια παραπληροφόρησης και αρνήσεως των συνεπειών της εγκληματικής της αποκοπής εκ του σώματος της Μιας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής του Χριστού Εκκλησίας απωλέσασα την θεία χάρη την οποία Χάρη, την οποία μάλιστα καθυβρίζει ως κτιστή, εξέδωκε δια του Ποντιφικού Συμβουλίου για την δικαιοσύνη και την ειρήνη «Σύνοψη της κοινωνικής διδασκαλίας της Εκκλησίας» την οποίαν και επαρουσίασαν μεταφρασμένη στην Ελλάδα ο Καρδινάλιος Renato Rafaele Martino και ο πολιτικός επιστήμων κ. Γεώργιος Διέλας, μέλος σχετικής επιτροπής της Ιεραρχίας της Ρωμαιοκαθολικής παρασυναγωγής στην Ελλάδα. Ο Ρ/Καθολικός «Επίσκοπος» Σύρου κ. Φραγκίσκος Παπαμανώλης έθεσε υπό την αιγίδα του την ελληνική έκδοση της ανωτέρω «Σύνοψης ... ».

Κατά την διάρκεια της παρουσιάσεως ετονίσθη υπό των Ρ/Καθολικών ότι η κοινωνική διδασκαλία της Εκκλησίας εισάγει μία νέα επαναστατική διάσταση που αφορά στην δυνατότητα προσωπικής παρέμβασης του Χριστιανού στα δημόσια πράγματα.

Ταυτόχρονα η Ρ/Καθολική παρασυναγωγή στην Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα οργάνωσε συμπροσευχές «για την ενότητα των Εκκλησιών» στις οποίες συμμετείχαν και οικουμενιστές «Ορθόδοξοι» Κληρικοί πατραλοίες της αμωμήτου ημών πίστεως και καταπατηταί των Θείων και Ιερών Κανόνων, ήτοι του Παναγίου και Τελεταρχικού και Παναχράντου και Ζωοποιού Πνεύματος.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

__________

Οι όλες αυτές κινήσεις συνδέονται αρρήκτως και με το πανθρησκειακό όργιο και τους διαθρησκειακούς διαλόγους, τους οποίους αδοκίμως και εγκληματικώς μετέχουν και εκπρόσωποι των Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.

1.) Επί των ανωτέρω θλιβερών γεγονότων προς ενημέρωσιν του ημετέρου φιλοχρίστου και θεοφιλούς ποιμνίου παρατηρούμε τα κάτωθι:


ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ

_____________

2.) Αποτελεί βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μας, ειδικώτερα στην σημερινή εποχή των πολλών αποκαλύψεων η ανάληψις από το αποκοπέν και ξηρανθέν κλίμα εκ της Αδιαιρέτου Εκκλησίας μας, την Ρ/Καθολική παρασυναγωγή των αιρέσεων και των θεολογικών και ιστορικών εκτροπών, που παραμένει δϊιστορικώς και αμεταπτώτως αμεταμέλητος «αγιοποιούσα» στυγνούς δολοφόνους ως ο A. Stepinac και αμνηστεύουσα αισχρούς και ειδεχθείς και ψυχοπαθολογικούς σαρκολάτρες παιδοφίλους Κληρικούς της τους οποίους η ιδία δημιουργεί με την βάναυση καταπάτηση και καθίβρυση του Παναγίου και Ζωαρχικού Πνεύματος, που δια της Αγίας Στ’ Οικουμενικής Συνόδου της συνελθούσης εν Κωνσταντινουπόλει το έτος 680 δια του ιγ ἱεροῦ Αυτής Κανόνος απηγόρευσε την γενική αγαμία του Κλήρου ως αντικειμένη στην αποστολική εντολή και παράδοση (Ματθ. 19:10) και μετά τις χιλιάδες ανά την Οικουμένη ατυχών θυμάτων της ατιμωρήτου παιδεραστίας των Ρ/Καθολικών «κοινωνικών εργατών», εις τα οποία υπέβαλε και υποβάλλει διαρκώς απολογίαν και καταβάλλει αμυθήτους αποζημιώσεις, επαναλαμβάνω ότι αποτελεί βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μας, η φαιδρεπίφαιδρος πρόσκλησις συνεργασίας για τα κοινωνικά θέματα που απευθύνει το αμετανόητο Βατικανό για να ενορχηστρώσει μία νέα απόπειρα επιβολής του μετά το αναπόφευκτο ναυάγιο του διεξαγομένου θεολογικού διαλόγου κατά την διαδικασία του οποίου ανοήτως προβάλλεται υπό των Ρ/Καθολικών το ανύπαρκτο ανεπέρειστο και έωλο «Πέτρειο δόγμα», ως δήθεν ακλόνητος βάσις της Ρ/Καθολικής αυτοσυνειδησίας.


ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

___________

3.) Όσον αφορά στας καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμπροσευχάς μετά των αποκοπέντων αιρετικών εκ του Σώματος της μιας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής του Χριστού Εκκλησίας, καταλυτική απάντηση δίδει το Πανάγιο Πνεύμα που επέμφθη υπό του Δομήτορος της Εκκλησίας Κυρίου, ίνα οδηγήση Αυτήν εις πάσαν την αλήθειαν (Ιω. 16:13) δια των υπ’ Αυτού τεθεσπεισθέντων Θείων και Ιερών Κονόνων ως πανηγυρικώς και μεγαλοφυώς κατέδειξε ο Αιδεσιμ. Πρωτοπρ. π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, Κληρικός της Ι. Μητρ. Πατρών, απαντών εις την κανονικώς αβάσιμον και ανεπέρειστον μελέτην του ελλογ. Καθηγητού κ. Βλ. Φειδά δημοσιεθείσα εις το Περιοδικό ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ (τ. 699/30.4.09, σ.σ. 11-33). Κατά τας συμπροσευχάς μετά των αμεταμελήτων κακοδόξων απομειούται πανηγυρικώς και δημοσία η ορθόδοξος αυτοσυνειδησία, ισχυροποιούνται οι εκκλησιολογικές εκπτώσεις και κακοδοξίες των αιρεσιαρχών περί δήθεν «αοράτου Εκκλησίας», περί «δύο Πνευμόνων και αδελφών Εκκλησιών» ως και η Βαπτισματική θεωρία και προσφέρεται εν ταυτώ εγκληματικό άλλοθι εις τους υβριστάς του Παναγίου Πνεύματος να εμμένουν στην αφόρητη κακία τους και να αποβαίνουν αθύρματα και επιχάρματα του δολίου δράκοντος.


ΛΑΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

___________

Αφάνταστος προδοσία και έγκλημα καθοσιώσεως εις βάρος της αμωμήτου ημών πίστεως τυγχάνουν οι λεγόμενοι διαθρησκειακοί διάλογοι που αλλοιώνουν το ορθόδοξο φρόνημα του πιστού λαού διότι ο λαός όταν παρατηρεί ορθοδόξους Προκαθημένους να πρωτοστατούν η να οργανώνουν διαθρησκειακές συναντήσεις με οποιοδήποτε αντικείμενο προσαρμόζει και την ιδική του συμπεριφορά.

Αυτό είναι και το επιδιωκόμενο από τις θρησκείες των δαιμόνων να αποδυναμώσουν τις αντιστάσεις των λαών για να αλώσουν όσους μπορούν περισσότερους στα δόγματα της παραθρησκείας και του συγκρητισμού κατά τον μακαριστό Πρωτοπρ. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των δαιμονικών θρησκειών χρησιμοποιούν διπλή γλώσσα, μία εσωτερική και μία εξωτερική και αναζητούν τον διάλογο για να εξαπατήσουν επιδιώκοντας τους δικούς τους σκοπούς. Είναι αφέλεια να πρεσβεύει κανείς, εφ’ όσον οι δαιμονικές θρησκείες κηρύσσουν ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας του κόσμου, δεν είναι γι’ αυτές ανεπανάληπτο πρόσωπο, αλλά «επίπεδο» στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου η «χρηστική» κατάσταση η «εσωτερικός διδάσκαλος» η «μύστης» ότι μπορεί να δώσει μαρτυρία τηςαληθούς πίστεως σε αυτούς διότι η μόνη απάντηση της Εκκλησίας, ως γνησίας πνευματικής κιβωτού, είναι η «λόγω και έργω» διακήρυξη της μακραίωνης και αδιασάλευτης πραγματικότητος της εν Χριστώ Ιησού τω αιωνίω Θεώ και Σωτήρι του κόσμου.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

________

Ο συναγελασμός και η συνάφεια με τους χυδαίους υβριστάς του Τρισαγίου Θεού και του ενσαρκωθέντος Λόγου Του και ειδικώτερα των ταλμουδιστών Ραβίνων του σατανισμού και της καμπάλα με λόγους: «είμαστε ενωμένοι με τον Ραβίνο Snaier και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα “Έκκληση στη συνείδηση” για να ενθαρρύνουμε την ανεκτικότητα ανάμεσα στις Θρησκείες, ας πιαστούμε από τα χέρια όχι μόνο για να προσευχηθούμε αλλά και σε ένδειξη αλληλεγγύης» αποτελούν ανασταύρωση του υπέρ ημών θυσιασθέντος Υιού του Θεού και μάλιστα εκ των φερομένων ως ιδικών Του.

Το πανθρησκειακό όργιο συνεχίζεται απτόητο δια την επιβολή της πανθρησκείας του σατανισμού εωσφορισμού «ΜΡΑ» υπό του Σιωνιστικού τέρατος.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΟΡΓΙΟ

_____________

Αντισταθείτε εις όλα τα ανωτέρω, μείνετε ακλόνητοι στην πίστη των Πατέρων της Εκκλησίας, των μαρτύρων και των ηρώων ακούοντας εναύλως της μακαρίας φωνής του Κυρίου μας «ο αδικών αδικησάτω έτι και ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι και ο δίκαιος διακιοσύνην ποιησάτω έτι, και ο άγιος αγιασθήτω έτι.

Ιδού έρχομαι ταχύ και ο μισθός μου μετ’εμού, αποδούναι εκάστω ως το έργον έσται αυτού» (Αποκ. 22:11-12) και έχοντες υπ’ όψιν την πατερικήν αρχήν ότι: «η αλήθεια και εις» αποτελούν την πλειοψηφία.


ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment