Tuesday, March 15, 2011

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΤΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ!"





“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΤΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ!”

“15.3 ὁ δὲ (Κύριος) ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς͵ Διὰ τί καὶ ὑμεῖς παραβαίνετε τὴν ἐντολὴν τοῦ Θεοῦ διὰ τὴν παράδοσιν ὑμῶν; … καὶ ἠκυρώσατε τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ διὰ τὴν παράδοσιν ὑμῶν. 15.7 ὑποκριταί͵ καλῶς ἐπροφήτευσεν περὶ ὑμῶν Ἠσαΐας λέγων͵ 15.8 Ὁ λαὸς οὗτος τοῖς χείλεσίν με τιμᾷ͵ ἡ δὲ καρδία αὐτῶν πόρρω ἀπέχει ἀπ΄ ἐμοῦ· 15.9 μάτην δὲ σέβονταί με͵ διδάσκοντες διδασκαλίας ἐντάλματα ἀνθρώπων.” (Ματθ. ιε’ 3-9).


Του θεολόγου κ. Ιωάννη Ρεντζίδη

==============



Με αφορμή την δυναμική επίθεση του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης, λόγω των φιλοομοφυλικών και ανθελληνικών (με την δήθεν πρόφαση του “αντιρατσισμού”, ενώ στην ουσία αποβλέπουν στην πλήρη φίμωση και κατατρομοκράτηση των Ελλήνων!) νομοθετημάτων πού προωθεί, παίρνουμε θάρρος και δύναμη!!!


Η κάθε φωνή αληθείας είναι φωνή της πραγματικά επαναστατημένης συνειδήσεως του όπου Γής Ελληνορθοδόξου Ρωμιού.


Είναι μία φωνή πού καταδεικνύει ότι η συνείδηση του Γένους δεν είναι, όπως από κάποιους πιστεύεται, κοιμισμένη, φοβισμένη και ανενεργός. Ορισμένοι επιτήδειοι ως συνήθως πουλημένοι μάλιστα, νομίζουν πώς, επέτυχαν να την διαστρέψουν και να την αλλοιώσουν.


ΟΧΙ! Αυτό δεν είναι αληθές. Η συνείδηση του λαού μας είναι ζωντανή, ρωμαλέα και αποφασιστική.


Με την βοήθεια του Θεού, θα φανερώσει και πάλι τη δύναμή της και το αδούλωτο φρόνημά της.


[Βλέπε και σχετικά άρθρα μας: “Ποτέ δεν έκαναν δημοψήφισμα” και “Όλες οι αντεθνικές αποφάσεις είναι καταργητέες” και “Δεν δεχόμεθα ως Ποδηγέτες αυτούς πού φεύγοντας άφησαν πίσω τους το κακό” και “Παρεμπόδισαν την επιστροφή των Τουρκοκυπρίων”].



Α’ Οι οραματισμοί των δημιουργών του νεωτέρου Ελληνικού κράτους.


Όταν η μικρή δράκα (χούφτα) εκείνη των Επαναστατών του εικοσιένα οι “Πατέρες-Ήρωες”, δημιούργησε τον πυρήνα αυτού του Ελληνικού Κράτους, τότε το οραματίσθηκε να γίνει πραγματικά Ελληνικό, βαθειά Ορθόδοξο, ουσιαστικά Πνευματικό, εσωτερικά δυναμικό, πραγματικά Ελεύθερο και βαθύτατα Δίκαιο. Το φαντάσθηκε περίλαμπρο, ως ένα πρότυπο ελευθέρας Πατρίδος με πρόοδο, δικαιοσύνη, ευπρέπεια και υψηλό πολιτισμό.


Αυτή την πρόθεσή τους οι Ήρωες και Πατέρες μας την έκαναν ολοφάνερη, αφού το κατέγραψαν μέσα σε πύρινους Λόγους. Αφού την αποτύπωσαν μέσα σε πεντακάθαρα Κείμενα. Αφού την απεκάλυψαν, μέσα στα γλαφυρά Απομνημονεύματά τους. Αφού ακόμη την διατράνωσαν με υπέροχα Νομοθετήματα. Αφού την κατέστησαν πύρινη κληρονομική αλήθεια μέσα στα Κλασσικά τους Συντάγματα.


Δεν είχαν αυτό το όραμα γιατί ήσαν πολυμαθείς! Όχι! Αλλά, γιατί ήσαν πυρωμένοι από την Πνευματική Άνωθεν Σοφία! Γιατί κατεφλέγθησαν από την Φιλοπατρία! Γιατί εβαπτίσθησαν μέσα στο Πορφυρό Αίμα της υπέρλαμπρης Αυτοθυσίας τους! Γιατί ελούσθησαν από την Χάρη της Ορθής πίστεως της Ορθοδοξίας!



Β’ Επίβουλοι εχθροί επέβαλαν τα ξενοκίνητα όργανά τους


Όμως οι έσωθεν και έξωθεν επίβουλοι εχθροί μας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν να αλλοιώσουν αυτή την βασική μορφή και τον βαθύτερο πυρήνα του Ελευθέρου Έθνους. Εισήλθαν στο σώμα του Γένους ως δήθεν γνήσιοι Πατριώτες και κατέλαβαν τις περισσότερες ηγετικές θέσεις. Απέκρυψαν τεχνηέντως και δολίως ότι ήσαν παρείσακτοι, αιμοβόρες βδέλλες, δολοφονικά σαράκια, προβατόσχημοι λύκοι και ψευδέλληνες.


Χρησιμοποιώντας τον μανδύα του μορφωμένου πατριώτου, με σκοτεινούς τρόπους και με καταχθόνιες διαδικασίες επέβαλλαν πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες είχαν και έχουν στόχο την αλλοίωση αυτής της καθαρής μορφής του αγιασμένου αυτού Τόπου.


Σιγά-σιγά και μεθοδικά εξοβελίζουν όλες τις Ιδρυτικές Δομές και τα βασικά στοιχεία πού θεσμοθέτησαν οι Πατέρες-Ήρωες μας. Διαγράφουν δολίως τις πνευματικές προδιαγραφές πού από χιλιετίες, είναι καταγεγραμμένες τόσο στο DNA μας, όσο και στην συνειδητή αυτοσυνειδησία μας.



Γ’ Οι εξουσιαστές καθιέρωσαν διακοπτόμενες αλλά μη περατούμενες δικτατορίες


Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της αλλοιώσεως του Γένους μας επεβλήθη μετά πονηρίας ένα πολιτικό σύστημα “Εναλλασσομένης-Διακοπτομένης-Συνεχιζομένης Δικτατορίας”. Με άλλα λόγια, ζούμε σε αλληλοδιάδοχες δικτατορικές τετραετίες πού ελέγχονται από ξενοκινήτους αρχηγούς και λοιπούς μίσθαρνους “κομπάρσους”.


Κάθε τέσσερα χρόνια ο λαός ψηφίζει μέσα σε μία μέρα(!), αλλά ολόκληρο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, οι εκλεγέντες “δημοκρατικώς” μεν, κυβερνώντες δικτατορικώς δε, αποφασίζουν ως πειθήνια στρατιωτάκια των ξένων εντολέων τους και σύμφωνα με το διεστραμμένο μυαλό τους. Θεσμοθετούν αυταρχικώς ότι είναι εμφανέστατα αντίθετο προς το θέλημα και την συνείδηση του λαού πού αποτελείται από συνειδητούς Ελληνορθοδόξους Πολίτες.


Και όταν κάποτε, με τις εκλογές, επέρχεται μία προσωρινή διακοπή της τετραετούς δικτατορίας, η οποία επέβαλε αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα, τότε έρχονται “νέα” πρόσωπα στην εξουσία.! Όμως και αυτά, παρά τις υποσχέσεις τους, θεωρούν δεδομένα αυτά πού ήδη συνετελέσθησαν από τον προηγούμενο τετραετή δικτατορικό πυρήνα. Κατόπιν, πάλιν δικτατορικώς από την επομένη των εκλογών, συνεχίζουν με άλλα καινούργια μέτρα, παρομοίας όμως μορφής, κατευθύνσεως και εμπνεύσεως, το ίδιο ξεθεμελιωτικό έργο.


Δεν γράφουμε αυτές τις σκέψεις παρά εν αληθεία και με πόνο ψυχής. Είναι προφανές, πώς, αυτό το σύστημα αποτελείται από μία, ανά τετραετία περίπου, “Εναλλασσομένη Δικτατορική Δυαρχία”, βασισμένη σε ένα σύστημα “Τριπρoσώπου, ή Τετραπροσώπου κληρονομικής Ανθυπατείας” της “Ρώμης”.!



No comments:

Post a Comment