Friday, November 5, 2010

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Η πιο κάτω είδηση δεν είναι καν είδηση επειδή μόνον μυστικό δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός είναι και εκκλησιομάχος και εθνικός μειοδότης.


Ας ελπίσουμε ότι αύριο στις κάλπες ο κόσμος θα μαυρίσει τους άθεους κυβερνώντες που απεργάζονται δεινά για την Εκκλησία και την πατρίδα μας.


Προσοχή! Αν το κυβερνών κόμμα διατηρήσει την πρωτιά ή ακόμη χειρότερα τα ποσοστά που πήρε στις τελευταίες εθνικές εκλογές τότε θα καταστούμε συνυπεύθυνοι για τα δεινά που θα προκύψουν.


Μαύρο δαγκωτό στο ΠΑΣΟΚ!


Οχι αποχή και όχι λευκό!


Η αποχή και το λευκό λειτουργούν πάντοτε υπέρ του πρώτου κόμματος.


Αρα όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν έμμεσα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο θα κάνουν και όσοι θα ρίξουν λευκό.



ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

==========


Υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας τάχθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συζήτησης που πραγματοποιεί με νέους.


Ο ρόλος και των δύο πλευρών θα είναι πιο σωστός, θα υπάρξει μεγαλύτερη αυτονομία και θα πετύχουμε και οι δύο πλευρές πιο αποτελεσματική επαφή με τον πολίτη, σημείωσε. «Έτσι θα εξυγιάνουμε τους ρόλους μας», είπε χαρακτηριστικά.


Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στο ζήτημα της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλοι πρέπει να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης»


«Η εκκλησία πλέον φορολογείται με τις ρυθμίσεις που προωθήσαμε και ο Αρχιεπίσκοπος έχει θέσει θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας», πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Παπανδρέου.



ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

4 comments:

  1. Όταν ἐλεγα ΝΔ να ψηφίζουμε επειδή είναι το μη χείρον βέλτιστον, κάποιοι έλεγαν (σε ορθόδοξες σελίδες) "όλοι το ίδιο είναι". Μέχρι και ο π. Παισιος ειχε πει δεν ειναι ολα τα δεντρα το ιδιο, μιλώντας για τα κόμματα. Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι η ΝΔ δεν ειναι ενα κομμα με Χριστιανούς αρχηγους (ολοι μασώνοι ειναι στην πολιτική) αλλά τουλάχιστον δεν ήταν αυτό που είναι το ΠΑΣΟΚ. Το η χειρον βελτιστον ισχυει... δυστυχως, αλλά είναι η πραγματικότης.

    ReplyDelete
  2. Η δική μου άποψη είναι ψηφίστε όποιον θέλετε αλλα ΟΧΙ Πασόκους. ΟΧΙ αποχή. ΟΧΙ λευκό.

    Αν εσείς κρίνετε ότι είναι καλύτερα να ψηφίσετε ΝΔ κάνετε ότι θεωρείτε καλόν αρκεί που δεν ψηφίζετε άμεσα ή εμμεσα ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  3. @Τελεβαντος

    Μακάρι να είχαμε ποικιλία κομμάτων με δυνατότητα να βγουν.

    Στην Ελλάδα ή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ή η ΝΔ.

    Επομένως το να ψηφίζω κάποιον άλλον είναι σα να στηρίζω το ΠΑΣΟΚ αφου το μονο κομμα που μπορει να αντικαταστησει το ΠΑΣΟΚ χανει μια ψηφο.

    Ακόμα χειρότερα, αν δεν πάνε πολλοί να ψηφίσουν μπορεί να βγει κανένα ΚΚΕ και τὀτε ειναι που θα πεσουν τα μεγάλα γέλια.

    Δυστυχώς αυτές είναι οι επιλογές της Ελλάδος.

    Εκτός κι αν βγει κανένας ... Καρατζαφέρης (ο μικρος Χίτλερ αλλά χωρίς το μυαλό του μεγαλου αρχηγου) ή κανένα ... Ελ (να μην ξεχνούμε και τους εξωγήινους αδερφούς μας).

    Δυστυχώς κ. Τελεβάντο επιλογές δεν υπάρχουν πέραν της ΝΔ. Μακάρι να υπήρχαν, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν την είχαν ακούσει αυτην την αληθεια κάτι ονειροπαρμένοι επί Ανδρέα δεν θα είχε φτάσει η Ελλάδα στο έλλειμα που εχει τώρα (στην 8ετια Ανδρεα το ελλειμα διπλαστιαστηκε).

    Αλλά είπαμε δημοκρατία σημαίνει που και που να ... αλλάζουμε για να υπάρχει ... "αλλαγή"

    Πως λεμε εδώ στο Αμέρικα diversity? Κάπως έτσι!

    Δυστυχώς... για κλἀμματα ειναι κι όχι για γέλιο αλλά ας γελάσουμε λιγάκι τι να κάνουμε...

    ReplyDelete
  4. Κατανοώ τι λέτε αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν μπορούσαν να πάνε να ψηφίσουν όποιο κόμμα ήθελαν για να φανεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να καταστρέφει την Ελλάδα ανενόχλητο;

    Υπήρχε λόγος να κάτσουν στο σπίτι τους αντί να πάνε να ψηφίσουν για να πανηγυρίζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ότι δεν τους καταδικάζει ο κόσμος;

    ReplyDelete