Thursday, September 27, 2018

ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!


ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε ρεπορτάζ του ιστολογίου “Πρώτο θέμα” αναφορικά με την επίσκεψη του Τσίπρα στην Νέα Υόρκη.

Σαν κλέφτης πήγε στην Θεσσαλονίκη με σιδηρόφρακτους να τον προστατεύσουν, οι οποίοι χτύπησαν αλύπητα φιλήσυχους και νομοταγείς πατριώτες, που διαδήλωναν ειρηνικά εναντίον της προδοσίας της Μακεδονίας.

Τα ίδια έγιναν και στην Νέα Υόρκη.

Η Ομογένεια ολόκληρη στο πόδι, με επικεφαλής τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για τον συνθηκολόγο των Πρεσπών, ο οποίος -σαν κλέφτης και πάλιν- κρύφτηκε στην σιδηρόφρακτη περιοχή του ΟΗΕ και δεν τόλμησε να έρθει σε επαφή με την Ομογένεια.

Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος. 

Ότι χειρότερο γνώρισε ο Ελληνισμός.

Μπράβο στους ομογενείς και στις Παμμακεδονικές ενώσεις που εξέφρασαν αυθεντικά τα συναισθήματα των Πανελλήνων για τους συνθηκολόγους των Πρεσπών.

Τσίπρα! Το αίτημα του Ελληνισμού είναι σαφές! Ξεκουμπίσου από την Νεα Υορκη και πήγαινε πίσω στην Ελλάδα για να υποβάλεις την παραίτησή σου.

Τα κακά που έκανες στην πατρίδα μας είναι ανυπολόγιστα. Το έθνος των Ελλήνων δεν σε αντέχει ούτε για ένα δευτερόλεπτο παραπάνω.

No comments:

Post a Comment