Saturday, September 8, 2018

ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ


ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Του ΠαναγιώτηΤελεβάντου
=====

Κανένας δεξιών ή κεντρώων καταβολών και πεποιθήσεων πολιτικός ή Έλληνας πολίτης δεν μπορούσε να καταφέρει τόσο εξουθενωτικό χτύπημα εναντίον της αριστεράς.

Από το 1974 και μετά επικράτησε απόλυτα η αριστερή ιδεολογία που ζητούσε με ιταμότητα, αλλά και απόλυτη επιτυχία, να της αναγνωριστούν περγαμηνές αγωνιστικότητας, δημοκρατικών αγώνων και ιδεολογικής υπεροχής.

Η αλήθεια είναι -τουλάχιστον για όσους δεν θέλουν να κοροιδεύουν τον εαυτό τους- ότι, για περισσότερα από σαράντα χρόνια, κατόρθωσε να κρατήσει αδιαφιλονίκητα τα σκήπτρα του θρόνου της Δημοκρατίας, των εθνικών -και προπαντός των κοινωνικών- αγώνων, στην συνείδηση των Ελλήνων.

Μέχρις ότου ξημέρωσε η μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό που η αριστερά έγινε πρώτη φορά κυβέρνηση.

Τότε σταδιακά διηνήχθησαν οι οφθαλμοί των πάντων -ακόμη και των αριστερών- και αντελήφθησαν ότι ο βασιλιάς είναι ολόγυμνος.

Την οικονομία την καταβαράρθωσαν.

Τα εθνικά μας θέματα τα καταπρόδωσαν.

Τους Έλληνες τους έπνιξαν και τους έκαψαν.

Την Ελληνική κοινωνία την αλλοίωσαν δημογραφικά με την μαζική, βάσει σχεδίου, λαθρομετανάστευση.

Την ορθόδοξη φυσιογνωμία της πατρίδας μας την μαγάρισαν.

Την παιδεία την έφεραν στο έσχατο χάλι.

Έγιναν λούστροι, πατσαβούρες, σφογγοκωλάριοι και λακέδες των εκπρόσωπων του πιο άκρατου φιλελευθερισμού.

Ένα δεν κατόρθωσαν! 

Να εμπνεύσουν ίχνος σεβασμού στους Έλληνες, για το ήθος και την πολιτεία τους! 

Κατόρθωσαν, όμως, το μέχρι σήμερα ακατόρθωτο!

Να διαπομπεύσουν την αριστερή ιδεολογία, να την κάνουν κουρέλι και σκουπίδι στα μάτια των Ελλήνων και να την εκθρονίσουν από το βάθρο της που κρατούσε αδιαφιλονίκητα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Τύφλα να έχει η χούντα σε σχέση με το νεοναζιστικό πρόσωπο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σταμάτησαν στα διόδια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. 

Όσοι μπόρεσαν να εισέλθουν στην Θεσσαλονίκη τους ανάγκασαν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία τους 10 χιλιόμετρα μακρυά από το σημείο του Συλλαλητηρίου.

Αλλά και τους Θεσσαλονικείς τους εμπόδισαν να φτάσουν στο Λευκό Πύργο. Έκλεισαν με τα ΜΑΤ, με τις κλούβες και με τα οδοφράγματα όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στον Λευκό Πύργο.

Κουβάλησαν από όλη την Ελλάδα πάνοπλα ΜΑΤ, που έριχναν δακρυγόνα στο φιλειρηνικό πλήθος, που διαδήλωνε με κοσμιότητα, εντός των πλαισίων του νόμου, την αγάπη του για την πατρίδα.

Τόσο λαοπρόβλητος και δημοφιλής είναι ο φασίστας πρωθυπουργός, ώστε κουβάλησαν στην Θεσσαλονίκη όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδας (5,500 πραιτωριανούς), για να τον προστατεύσουν, ενώ την καταστολή των λαικών εκδηλώσεων συνέδραμε ακόμη και αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.

Έγιναν πραγματικά σκουπίδι στην συνείδηση του έθνους! 

Έτσι όσα αναξιόπιστα και αντιλαικά μέτρα ανακοίνωσε ο Τσίπρας -άλλωστε δεν πρόσφερε τιποτε στον λαό εκτός από "οράματα"- έπεσαν στο κενό. 

Ο κόσμος δεν θέλει πια ούτε να τους ακούει, επειδή ξέρει ότι έχει να κάνει με απατεώνες και προδότες.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων και τα άτιμα ονόματά τους θα χαραχτούν εσαεί στο παθητικό της Ιστορίας του έθνους και της μνήμης των Ελλήνων.

No comments:

Post a Comment