Monday, September 5, 2016

Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ


Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Γενική είναι η εκτίμηση ότι οι άθεοι του Υπουργείου Παιδείας και οι ΚΑΙΡΟΣκόποι του Γιαγκάζογλου έβαλαν στο στόχαστρο τον ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και θα επιβάλουν ετσιθελικά την αλλοτρίωση του χαρακτήρα του.

Η τελευταία Ανακοίνωση της ΠΕΘ που σχολιάζει την συνέντευξη Γιαγκάζογλου θέτει εν πολλοίς τον δάκτυλον στον τύπο των ήλων.

Συγχαίρουμε θερμά και συναδελφικά την ΠΕΘ επειδή μόνη ουσιαστικά αντιμάχεται τις δυνάμεις που προσπαθούν να απο-ορθοδοξοποιήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών.

Αυτό που χρειάζεται είναι η ΠΕΘ να μιλήσει πιο συγκεκριμένα για τον σκοτεινό ρόλο που διαδραματίζει ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το εφαλτήριο του Γιαγκάζογλου και ο ραδιούργος σύμμαχος των αθέων.

Πολύ ορθά πράττει με την Ανακόινωσή της η ΠΕΘ να ζητά από τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί για το ζήτημα και να γίνει ανάχωμα κατά των σχεδίων των εχθρών της πίστης μας.

Αυτό που απομένει να γίνει είναι να καταγγελθεί στον Ελληνικό λαό επώνυμα και ευθέως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ως ο ραδιούργος εχθρός του ορθόδοξου χαρακτήρα μαθήματος των Θρησκευτικών για να τον εκθέσει στα μάτια του Ελληνικού λαού για τον συνωμοτικό ρόλο που διαδραματίζει. 

Αν δεν γίνει αυτό ο Φίλης και ο Γιαγκάζογλου έχουν εξασφαλισμένα τα νώτα τους και θα πετύχουν το στόχο τους.

No comments:

Post a Comment