Sunday, February 14, 2016

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε ογκώδη συγκέντρωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Άνθιμος και ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης μίλησαν με συγκεκριμένα στοιχεία και ανέδειξαν τον κίνδυνο Ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

Το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει για να αναστραφεί η πορεία Ισλαμοποίησης της πατρίδας μας. 

Πιστεύει κανείς ότι η παρούσα κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων μπορεί να διαχειριστεί το προσφυγικό με τρόπο που να είναι σύμφωνος με τα συμφέροντα του Ελληνισμού;

Κι αφού προφανώς ουδείς εχέφρων άνθρωπος μπορεί να πιστώσει την κυβέρνηση με τη θέληση ή και την ικανότητα για να αποτρέψει την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας το αίτημα άμεσης απομάκρυνσης της επικίνδυνης κυβέρνησης Τσίπρα από την εξουσία πρέπει να γίνει παλλαικό αίτημα.

Είναι θέμα άποψης αν ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον Τσίπρα είναι η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ή η προσφυγή στις κάλπες. Το σίγουρο είναι ότι η χειρότερη κυβέρνηση που είχε -ή καλύτερα που  θα μπορούσε ποτέ να έχει- η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα και αμελλητί. Κάθε λεπτό που παραμένει στην εξουσία προκαλεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα της πατρίδας μας.

Υπάρχει μια αμυδρή ελπίδα ότι το ασφαλιστικό ή και το αγροτικό θα οδηγήσουν στην ανατροπή της κυβέρνησης αλλά αν αυτό τελικά δεν επιτευχθεί θα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε φόρμουλα ανατροπής των Τσιπροκαμμένων διαφορετικά η πορεία Ισλαμοποίησης της Ελλάδας θα ενισχυθεί με ανατριχιαστικούς ρυθμούς και ο κίνδυνος να χάσουμε την πατρίδα μας θα γίνει πραγματικότητα.

No comments:

Post a Comment