Wednesday, February 10, 2016

π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΛΑΜΟΥΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ


π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΛΑΜΟΥΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ
(Τα χάλια της Μητροπόλεως Γερμανίας)

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στη “Ρομφαία”:

“Ο πατήρ Απόστολος, αρχιερατικός επίτροπος στη Βαυαρία, ανταποκρίνεται δίχως αναστολές στις προσκλήσεις του ιμάμη να παραστεί σε θρησκευτικές εκδηλώσεις των μουσουλμάνων και ο Ιντριτς, με καταγωγή από τα Σκόπια, δεν διστάζει να περάσει το κατώφλι της ορθόδοξης Εκκλησίας του Μονάχου.

«Ερχονται αυτοί, πάμε εμείς, έτσι γίνεται» λέει ο δραστήριος ιερωμένος.

Τούτη την εποχή ο πατήρ Απόστολος βοηθάει τον θρησκευτικό ηγέτη των μουσουλμάνων να χτίσει ένα μεγάλο τζαμί και μουσουλμανικό κέντρο στο Μόναχο, συμμετέχοντας μάλιστα, με έγκριση του μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, μαζί με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της Βαυαρίας στο ανώτατο ιδρυτικό συμβούλιο του τεμένους!

Ο ιερέας Απόστολος Μαλαμούσης είναι μια προσωπικότητα στη Βαυαρία, τιμημένος από τους πάντες για τις πλούσιες ανθρωπιστικές, πολιτιστικές και βεβαίως θρησκευτικές δραστηριότητές του. Μέχρι και ο σύλλογος Τούρκων της Γερμανίας του έδωσε παράσημο.”

Αυτές, λοιπόν, είναι οι επιδόσεις του βαμμένου οικουμενιστή π. Απόστολου Μαλαμούση.  Συναγελάζεται, συμπροσεύχεται και κάνει κοινές ποιμαντικές παραστάσεις συνεχώς με τους Παπικούς και τους Προτεστάντες αλλά κι έχει λίαν αρμονικές και στενές σχέσεις με τους Τούρκους -κατά το πλείστον- Μουσουλμάνους του Μονάχου τους οποίους μάλιστα βοηθά για να κτίσουν τέμενος στην πόλη.!!!

Έτσι αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως ιερέα ο π. Απόστολος Μαλαμούσης. Ένας ιερέας που τρέχει για να φτιάξει τζαμιά κι όχι εκκλησίες.

Αυτός είναι ο π. Απόστολος Μαλαμούσης που βραβεύουν ακόμη κι οι Τούρκοι κι αυτή είναι η Μητρόπολη Γερμανίας. Μια οικουμενιστική Μητρόπολη. Πολύ χάλια κατάσταση.

No comments:

Post a Comment