Sunday, February 28, 2016

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ


ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε τα εξής απίστευτα στη “Ρομφαία”:

“Ανεπιθύμητος να επισκεφθεί και να μιλήσει σε σχολείο της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίστηκε από καθηγητές και με εντολή του Υπουργείου Παιδείας και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος!

Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μιλώντας για "διωγμό που έχει αρχίσει ανεπίσημα και προχωρεί να επισημοποιηθεί".

"Ενας συμπατριώτης μας, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ήρθε στην Θεσσαλονίκη για μια ομιλία σε ένα σχολείο, μετά από αίτημα των παιδιών. Ήρθε και μου είπε θα μου επιτρέψετε Παναγιώτατε να κάνω μια ομιλία σε σχολείο που με καλέσανε, και του είπα να κάνετε όσες ομιλίες θέλετε.

Πήγε στο σχολείο που τον καλέσανε και οι αρμόδιοι είπαν ότι δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να μιλήσετε στα παιδιά, διότι αυτή είναι η εντολή του Υπουργείου. 

Αυτός είναι ο διωγμός που έχει αρχίσει ανεπίσημα και τώρα προχωρεί να επισημοποιηθεί.

Η εντολή του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη έχει δοθεί σε όλα τα σχολεία, αφού προ ημερών δόθηκε και διευκρινιστική εντολή σε σχολεία: "Κανένας μητροπολίτης δεν θα μιλάει στα παιδιά και να ελέγξετε τι έχουν κάνει όσοι έχουν επισκεφθεί τα σχολεία μέχρι σήμερα. Αν έχουν κάνει ομιλία ή κατήχηση".

Έχουν πετάξει τελείως τη μάσκα οι Τσιπροκαμμένοι. Έφτασαν μέχρι του σημείου να απαγορεύσουν στους Μητροπολίτες να μιλούν στους μαθητές.!!! Από τι άραγε κινδυνεύουν τα παιδιά αν τους μιλήσει ο Σεβ. Μεσογαίας; Ο εν λόγω Μητροπολίτης -ως γνωστόν- μιλά για πνευματικά και για απολογητικά θέματα. Ποιος είναι δυνατόν να ενοχλείται από τις ομιλίες του εκτός κι αν είναι αντίχριστος και Εκκλησιομάχος; Αλλά αυτή ακριβώς είναι η κυβέρνηση της χώρας και μάλιστα ο ανεκδιήγητος υπουργός παιδείας.

Η Σύνοδος της Ιεραρχίας που θα συνέλθει σε λίγες μέρες δεν είναι δυνατόν να αφήσει αναπάντητη την πρόκληση του Εκκλησιομάχου υπουργού Παιδείας και της αντίχριστης κυβέρνησης που εκπροσωπεί.

No comments:

Post a Comment