Thursday, February 18, 2016

ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ


ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Στην αγγλική εφημερίδα «Γκάρντιαν» είδε το φως της δημοσιότητος έγγραφο του Βατικανού. Στο έγγραφο αυτό τονίζεται στους νέους «επισκόπους» του Παπισμού ότι ΔΕΝ είναι η απαραίτητο καθήκον τους να καταγγέλλουν στην αστυνομία περιστατικά παιδεραστίας από φραγκοπαπάδες κι ότι «μόνο τα θύματα και οι οικογένειές τους πρέπει να λάβουν την απόφαση να απευθυνθούν στην αστυνομία». Το μόνο καθήκον των «επισκόπων» είναι να «διαχειρίζονται τις κατηγορίες εντός της Καθολικής Εκκλησίας». 

Κι όλα αυτά μετά τις υποσχέσεις του Πάπα Φραγκίσκου ότι θα καταπολέμησει το ειδεχθές αυτό έγκλημα, που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδος εντός του μορφώματος του Παπισμού. 

Με απλά λόγια οι παπικοί «επίσκοποι» καλούνται να κάνουν τον «ψόφιο κοριό» και να σφυρίζουν αδιάφορα αρνούμενοι να επιληφθούν τέτοιων περιπτώσεων, καλύπτοντας στην ουσία τους ειδεχθείς εγκληματίες για τον λόγο ότι είναι φραγκοπαπάδες. Όποιος έχει παράπονο, λέει το εν λόγω έγγραφο με απερίγραπτο κυνισμό, να πάει στην αστυνομία! Μα καλά αν ο προϊστάμενος του υπόπτου δεν επιληφθεί του θέματος, με σκοπό την υποδειγματική τιμωρία του εγκληματία, περιμένουμε από ένα παιδί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή από μια οικογένεια, που μπορεί να είναι άπορη, τα μέλη της άνθρωποι αγράμματοι ή να έχει πέσει θύμα εκβιασμών κ.ο.κ.; Η αστυνομία μιάς χώρας, από την άλλη πώς θα ενεργήσει χωρίς πληροφορίες; Το μόνο «καθήκον» του «επισκόπου», δηλαδή του, κατά τους Παπικούς, αντιπροσώπου του Πάπα, είναι να διαχειριστεί εσωτερικά το όλο ζήτημα, ό έστι μεθερμηνευόμενον να «κουκουλώσει» την υπόθεση. 

Ούτε στα Ηνωμένα Εθνη δεν ευδόκησε να δώσει πληροφορίες για το ειδεχθές αυτό έγκλημα ο Παπισμός. Αυτοί είναι Παπικοί. Δεν μας εκπλήττουν. Πάντοτε έτσι ήταν. 

Το πιο έξωφρενικό είναι ότι οι Προκαθήμενοι των Ορθοδοξων Εκκλησίων ετοιμάζονται να τους αναγνωρίσουν ως αδελφή «Εκκλησία» στη μέλλουσα να συνέλθει Πανορθόδοξη Σύνοδο, εις πείσμα της αληθείας. Αυτοί, δηλαδή οι Παπικοί είναι «η αδελφή Εκκλησία της πρεσβυτέρας Ρώμης»!!! Ακούσατε επίσκοποι, φρουροί της ποίμνης του Χριστού;

No comments:

Post a Comment