Tuesday, February 10, 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μαύρα σύννεφα στον ουρανό της πατρίδας μας ολούθε.

Σε άλλες εποχές δυσπραγίας το ευλογημένο έθνος μας στρεφόταν προς τον Αγιο Θεό και την Παναγία Μητέρα Του για βοήθεια.

Τώρα;

Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης των εκκλησιομάχων που μας κυβερνούν είναι να χωρίσουν την πολιτεία από την Εκκλησία, την τροφό του Γένους μας.

Ο νέος υπουργός παιδείας κ. Αριστείδης Μπαλτάς -στην παρουσία του κ. Τσίπρα- είπε χαρακτηριστικά στην ολομέλεια της Βουλής:

«Εκκλησία και κράτος πρέπει να διαχωριστούν αλλά αυτή η πορεία είναι μακριά και δύσκολη» είπε χαρακτηριστικά παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε «πρέπει να εκλογικεύονται αυτοί οι ρόλοι. Βήματα προς την κατεύθυνση ανεξαρτησίας κράτους- εκκλησίας μπορούν να γίνουν σύντομα».

Αυτό, που λέτε, είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας.!!! Ο χωρισμός Εκκλησίας και Πολιτείας!!!

Αυτά για όσους κυριολεκτικά ανεγκέφαλους, όχι ψήφισαν άμεσα ή έμμεσα ώστε να καταστεί δυνατή η άνοδος του κ. Τσίπρα στην εξουσία, αλλά και για όσους τώρα ακόμη βλέπουν τον φαιδρό Βαρουφάκη και τον γνωστό και μη εξαιρετέο αγράμματο πρωθυπουργό ως Μεσσίες της Ελλάδας.!!!

Κατά τα άλλα φταίνε οι πρόσκοποι, οι “σκοτεινές δυνάμεις” και η Μπίντελμπεργκ και όχι το ξερό μας το κεφάλι για τις συμφορές που μας βρίσκουν!

Είναι θέμα λίγων ημερών όταν θα διαπιστώσουμε ότι τα νταηλίκια των Εκκλησιομάχων που μας κυβερνούν δεν έχουν πέραση. Είναι φυσικό να μην έχουν πέραση. Πόσο δύσκολο είναι, άραγε, να αντιληφθεί κάποιος ότι δεν είναι εύκολο να εκβιάσεις τον δανειστή σου;

Και ενώ για το Μνημόνιο τίποτα απολύτως δεν θα γίνει, θα παραμείνει με άλλη ονομάσια και κάποια επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους, η παιδεία, η γλώσσα, η Εκκλησία και τα εθνικά θέματα θα δεχτούν ανελέητα χτυπήματα με την αρωγή των δοσίλογων ευσεβών χριστιανών που ανέβασαν τους Εκκλησιομάχους και τους εθνομηδενιστές στην εξουσία.

No comments:

Post a Comment